swipegesture

Inspired Beyond Babies-barselsnetværk

Inspired Beyond Babies (IBB) er et barselsnetværk for mænd og kvinder, der gerne vil blive fagligt stimuleret og inspireret under deres barsel.

Hver måned tilbydes foredrag i Storkøbenhavn og Jylland. 

Kom til spændende foredrag og bliv fagligt inspireret. Omgivelserne er hyggelige, og babyerne er selvfølgelig med til arrangementerne, hvor de ofte byder ind med smil og engagement.

Bevares, de tager også en lur en gang imellem, men det tager foredragsholderne ikke så tungt.

Foredragsholderne er kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder.

Temaerne kan være alt fra det moderne arbejdsliv til ledelsesudvikling og de seneste markedstrends.

Fokus er på at give deltagerne ny viden, værktøjer og metoder, som kan bruges i ens hverdag, og når man vender tilbage til arbejdet.

Inspired Beyond Babies tilbyder CA-medlemmer

20% rabat på foredrag

Vil du bare høre et eller flere af de spændende foredrag, kan du også få 20% rabat på de enkelte foredrag. Du kan deltage fysisk eller online i livestreaming i foredrag efter eget valg.

Normal pris 349 kr. pr. foredrag - din CA-pris: 249,20 kr. - du sparer 69,80 kr.

 

20% på privat netværksmedlemskab - eksklusivt for CA-medlemmer

Et halvt år med minimum 5 foredrag, 3 online foredrag, virksomhedsbesøg, netværk med andre barslende, materialer og 3 mdr. gratis medlemskab af Zetland. Normalpris 1.690 kr. - din CA-pris: 1.352 kr. - du sparer 338 kr. 

Et helt år med 11 foredrag, 6 online foredrag, virksomhedsbesøg, netværk med andre barslende, materialer og deling af medlemskab med partner samt 3 mdr. gratis medlemskab af Zetland. Normalpris 2.190 kr. - din CA-pris: 1.752 kr. - du sparer 438 kr.

Læs mere om Inspired Beyond Babies og meld dig ind i barselsnetværkets lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan sparre med 1.000 andre, som også er på barsel, dele erfaringer og få updates om nye foredrag, gode rabatter og tilbud.

Det siger deltagerne om Inspired Beyond Babies

”Det gav fornyet energi på kontoen i en (ny) hverdag fyldt med amning, bleskift og for lidt søvn”.

”For mig, har IBB fået mig til at føle en lettelse over, at jeg ikke er den eneste som gerne vil snakke og engagere mig i ikke-babyrelaterede ting”.

”Det føltes som en brain-spa at komme ud til et fagligt oplæg, hvor det ikke kun handlede om status på barnets udvikling, søvnsituationen, og ammeteknikker. Det var simpelthen befriende”.