Lønberegner

- nu kan du sammenligne din løn med andre i lignende stillinger

Vil du gerne have et overblik over, hvordan dit lønniveau er i forhold til andre i lignende stillinger? Så har du nu muligheden med CA’s løntjek.
 

Samarbejde med "Løn som Fortjent"

Mange medlemmer af CA efterspørger data om lønniveau blandt andet i forhold til jobsamtaler. Derfor har CA i foråret 2012 lavet en aftale med lønportalen ”Løn Som Fortjent” om at benytte deres beregner - gratis selvfølgelig. Aftalen er indgået uden omkostninger for CA og CA’s medlemmer.
 

Med lønberegneren kan du

  • Benchmarke om du ligger over eller under gennemsnittet på løn, frynsegoder, pension, ferie, timeløn osv.
  • Løbende blive orienteret om, når der sker en udvikling i lønniveauet

Start lønberegneren her

  

Sådan gør du

Du udfylder din lønprofil online, og så kan du med det samme benchmarke din løn mod gennemsnittet. Derefter holder Løn Som Fortjent dig løbende orienteret om, når der sker ændringer. 

Når der er nok sammenlignelige profiler på beregneren, kan du se, hvordan lønpakken gennemsnitligt ser ud for dit job, og hvor du selv er. Herefter bør du løbende opdatere din profil, når der sker ændringer, dvs. typisk én gang om året eller ved jobskifte. 
 

Vær med allerede i dag

Jo flere CA-profiler der er på beregneren, jo mere præcis bliver sammenligningerne - og jo bedre bliver CA-medlemmernes vidensgrundlag på løndata. Pt. har Løn som Fortjent mere end 50.000 aktive brugere.
 


Fortrolighed og opbevaring af data:

Dine personlige data og personlige løndata er fortrolige, og de videregives eller videresælges ikke til andre. Dine data kan blive benyttet i anonymiseret form til lønsammenligninger og lønstatistik.

Dine data opbevares af Løn Som Fortjent, der leverer CA’s Lønberegner, og CA a-kasse får kun kendskab til data i anonymiseret form. Løn Som Fortjent har dog ret til at oplyse CA a-kasse separat om, hvilke e-mailadresser, der er registeret via CA’s Lønberegner, så CA a-kasse ved fremtidige invitationer til Lønberegneren kan frasortere allerede registrerede brugere.

De informationer, som du indtaster, håndteres i overensstemmelse med Persondataloven. Såfremt du har tilmeldt dig Løn Som Fortjents nyhedsbrev, vil din e-mailadresse blive opbevaret, så længe du ønsker at modtage dette nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid slette din profil, hvis du ikke længere ønsker at sammenligne dine løn- og personalevilkår med andre via Lønberegneren. 


 Til top