Lønberegner

 

- nu kan du sammenligne din løn med andre i lignende stillinger

Vil du gerne have et overblik over, hvordan dit lønniveau er i forhold til andre i lignende stillinger? Så har du nu muligheden med CA’s løntjek.
 

Samarbejde med "Løn som Fortjent"

Mange medlemmer af CA efterspørger data om lønniveau blandt andet i forhold til jobsamtaler. Derfor har CA i foråret 2012 lavet en aftale med lønportalen ”Løn Som Fortjent” om at benytte deres beregner - gratis selvfølgelig. Med løntjekket kan du benchmarke om du ligger over eller under gennemsnittet for sammenlignelige profiler på løn, frynsegoder, pension, ferie, timeløn osv. og løbende blive orienteret om, når der sker en udvikling i lønniveauet.

Tjek din løn her*

  

Lønstatistikker hos Danmarks Statistik

Er du på udkig efter mere detaljerede statistikker er der en række at vælge mellem hos Danmarks Statistik, opdelt efter funktion, område, alder mv.

Klik ind i Statistikbanken og vælg den relevante statistik under punktet "Løn- og arbejdsomkostninger" / "Lønstruktur".

 


*Fortrolighed og opbevaring af data hos Løn som Fortjent:

Dine personlige data og personlige løndata er fortrolige, og de videregives eller videresælges ikke til andre. Dine data kan blive benyttet i anonymiseret form til lønsammenligninger og lønstatistik.

Dine data opbevares af Løn Som Fortjent, der leverer CA’s Løntjek, og CA a-kasse får kun kendskab til data i anonymiseret form. Løn Som Fortjent har dog ret til at oplyse CA a-kasse separat om, hvilke e-mailadresser, der er registeret via CA’s Lønberegner, så CA a-kasse ved fremtidige invitationer til Lønberegneren kan frasortere allerede registrerede brugere.

De informationer, som du indtaster, håndteres i overensstemmelse med Persondataloven. Såfremt du har tilmeldt dig Løn Som Fortjents nyhedsbrev, vil din e-mailadresse blive opbevaret, så længe du ønsker at modtage dette nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid slette din profil, hvis du ikke længere ønsker at sammenligne dine løn- og personalevilkår med andre via Lønberegneren. 


 Til top