CA Advokathjælp for lønmodtagere

CA Advokathjælp, der er en del af CA+, dækker juridisk sparring om fx ansættelseskontrakter, ansættelsesvilkår, opsigelse mv. Vær opmærksom på at der er karenstid, så tilmeld dig derfor allerede i dag. 

Hvis du er blevet tilmeldt CA+ som studiemedlem, undgår du karenstiden.
 

Som medlem af CA+, kan du for blot 50 kr./md. få disse fordele:

  • Juridisk rådgivning i ansættelsesretlige spørgsmål pr. telefon, brev eller mail herunder gennemgang af ansættelseskontrakter, spørgsmål vedr. ansættelsesvilkår, spørgsmål om opsigelse mv.
  • Advokatbistand i ansættelsesretlige konflikter – herunder korrespondance med arbejdsgiver, deltagelse i forligsmøder samt gennemførelse af retssager
  • Hjælp til advokatbistand uden brug af fagforening
  • Særligt fordelagtige rabatter på +Kurser
  • Adgang til lønværktøjer og et ubegrænset antal lønrapporter

Hvilke typer advokatbistand yder CA Advokathjælp?

CA Advokathjælp dækker ansættelsesretlige forhold for lønmodtagere og omfatter blandt andet rådgivning i forbindelse med ansættelsesretlige spørgsmål samt egentlig juridisk bistand ved ansættelsesretlige konflikter som fx fyring under barsel eller uberettiget opsigelse. Herunder hører korrespondance med arbejdsgiver, deltagelse i forligsmøder samt gennemførelse af retssager. Emner man ellers typisk vælger at få løst gennem en fagforening. Vær dog opmærksom på, at CA Advokathjælp udelukkende omfatter juridisk bistand, men ordningen omfatter f.eks. ikke strejkekasse ved konflikt.

Hvad koster CA Advokathjælp?

CA Advokathjælp er en del af CA+, der er et økonomisk fordelagtigt alternativ, der kan spare dig for flere tusinde kroner årligt – især for dig, der udelukkende er – eller overvejer at blive – medlem af en fagforening for at få hjælp til ansættelsesretlige spørgsmål og juridisk bistand. Prisen på et medlemskab hos CA+ er yderst attraktiv med en pris på kun 50 kr. om måneden, som sikrer dig samme juridiske tryghed og advokathjælp som hos en fagforening. Prisen for medlemskabet er ovenikøbet fradragsberettiget, ligesom et kontingent hos en a-kasse eller fagforening også er det. 

Billigt alternativ til fagforening

CA Advokathjælp tilbyder juridisk bistand og sparring til medlemmer ifm. juridiske spørgsmål om f.eks. ansættelseskontrakter, ansættelsesvilkår, opsigelse mm. Derudover står CA’s advokater til rådighed ifm. ansættelsesretlige konflikter. Dit kontingent går derfor heller ikke til lobbyarbejde, strejkekasser o.l., som det ofte ses hos mange fagforeninger – til gengæld får du, hvad vi mener, du fortjener: En sikkerhed for, at du altid vil stå med et stærkt hold i ryggen, der kan deltage ved forligsmøder og yde bistand ifm. gennemførelse af retssager. Se, hvor meget du kan spare i fht. udvalgte fagforeninger: Kontingent og prissammenligning af a-kasser.

Tilmeld dig CA+ og få CA Advokathjælp og vær opmærksom på karenstiden

I CA Advokathjælp er der som hovedregel 6 måneders karenstid – efter de første 6 måneders medlemskab har du fuld adgang til alle ordningens fordele. Fra dag ét kan du få kortere rådgivning (max. 5 minutter) om ansættelsesforhold pr. telefon eller mail, og hvis du inden for de første seks måneder af dit medlemskab skal have gennemgået en ansættelseskontrakt, vil du blive opkrævet et engangsgebyr på 750 kr. Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig allerede i dag. 

Tilmelding CA Advokathjælp

 

 

Kan jeg undgå karenstid hos CA Advokathjælp?

Når du tilmelder dig CA+, er der som udgangspunkt 6 måneders karenstid ift. CA Advokathjælp – medmindre du frem til din tilmelding til CA+ har været uafbrudt medlem af en fagforening i mindst 6 måneder. I så fald gælder betingelsen om 6 måneders karenstid ikke, og du vil dermed være fuldt dækket af CA Advokathjælp i sager opstået efter din tilmelding. Hvis du er blevet tilmeldt CA+ som CA-studiemedlem og viderefører medlemskabet, undgår du ligeledes karenstiden.

Hvordan fungerer et medlemskab af CA+?

  • CA+ er en selvstændig forening, der drives på grundlag af egne medlemskontingenter
  • CA a-kasse er således ikke økonomisk engageret i CA+
  • Du skal være medlem af CA a-kasse for at være med i CA+

Hvilke typer juridisk bistand dækker ordningen ikke?

Ordningen omfatter kun juridisk bistand inden for ansættelsesret for lønmodtagere. Ordningen omfatter derfor ikke sager vedrørende arbejdsskader og andre advokatydelser, fx oprettelse af testamente

Se vedtægterne for CA+

Læs eksempler på de typer af spørgsmål og problemer, som CA Advokathjælp har hjulpet medlemmer med: Medlemshistorier >

Bliv medlem af CA+

Med CA+ får du endnu flere fordele og en øget juridisk sikring - et godt alternativ til fagforeningen.

Endnu ikke CA-medlem?

OBS: CA Advokathjælp er kun for medlemmer af CA.

Læs mere om de mange fordele ved medlemskab af CA.

Medlemshistorier

Sådan har CA's medlemmer brugt CA Advokathjælp

Kontakt CA Advokathjælp

Advodan Holbæk/København
Gl. Ringstedvej 61
4300 Holbæk

Tel: 5945 4040
 
Mandag - Torsdag 9.00 - 16.00
Fredag 9.00 - 15.00