Teamet bag CA Advokathjælp

Bag CA Advokathjælp står et stærkt, professionelt team af advokater fra Advokatfirmaet Advodan Holbæk/København. 

Advodan Holbæk/København har en lang og bred erfaring med ansættelsessager. Advokatfirmaet fører løbende sager for flere af landets fagforeninger – og for rigtig mange CA-medlemmer.

CA Advokathjælp: 

Advokat Steen Marslew
Jeg beskæftiger mig primært med rådgivning om ansættelsesret. Jeg rådgiver desuden om andre erhvervsretlige emner samt om fast ejendom, ligesom jeg har bestyrelsesposter i lokale virksomheder. Jeg har været selvstændig advokat siden 1996 og partner i ADVODAN siden 2004.

Advokat Karen Wung-Sung
Jeg beskæftiger mig primært med ansættelsesret, og derudover rådgiver jeg private i familieretlige anliggender. Jeg har været ansat hos ADVODAN som advokatfuldmægtig fra 2011, som advokat fra 2013, og jeg er fra 2017 indtrådt som partner i firmaet.

Advokat Susanne Rhodstrand
Jeg beskæftiger mig primært med rådgivning om ansættelsesret. Jeg rådgiver desuden bl.a. om insolvensret, pengeinstitutjura og realkreditinkasso. Jeg har været ansat som advokat hos ADVODAN fra 2018.

Advokat Karsten Holt
Jeg beskæftiger mig primært med ansættelsesret, insolvensret og persondataret. Jeg har været i kontorfællesskab med ADVODAN siden 2016.

Advokatfuldmægtig Anne Fredholm
Jeg beskæftiger mig primært med ansættelsesret og erhvervsret. Jeg har været ansat hos ADVODAN som advokatfuldmægtig siden 2017.

Advokatfuldmægtig Andreas P. Olesen
Jeg beskæftiger mig primært med ansættelsesret og erhvervsret. Jeg har været ansat hos ADVODAN som advokatfuldmægtig siden 2018.

 

Bliv medlem af CA+

Med CA+ får du endnu flere fordele og en øget juridisk sikring - et godt alternativ til fagforeningen.

Endnu ikke medlem af CA?

OBS: CA Advokathjælp er kun for medlemmer af CA.

Læs mere om de mange fordele ved medlemskab af CA.

Kontakt CA Advokathjælp

Advodan Holbæk/København
Gl. Ringstedvej 61
4300 Holbæk

Tel: 5945 4040
 
Mandag - Torsdag:
9.00 - 16.00
Fredag:
9.00 - 15.00