5 gode råd - sådan forbereder du dig til Company Day

Få 5 gode råd til hvordan du kan forberede dig til Company Day og øge din chance for succes: 

1. Vær bevidst om dit mål

Company Day er rekrutteringsprocessen vendt på hovedet, og hvor fokus er på dialog face-2-face mellem dig og virksomheden. Det er derfor en god idé at tænke over, hvad du gerne vil have ud af dagen. Der er konkrete jobs i spil, er det jobs, som du vil søge? Eller er der deltagende virksomheder, som kunne være interessante at tale med i forhold til en fremtidig jobmulighed?

2. Hvilke virksomheder vil du tale med?

På Company Day har du mulighed for at få en snak med medarbejdere fra de deltagende virksomheder.  Lav research på virksomhederne: Hvilke produkter og ydelser har de, hvor stor er virksomheden osv. Besøg deres LinkedIn profil, og gennemgå de aktuelle stillingsopslag fra virksomheden – hvad leder de efter?

3. Du er dit talende cv for en dag

Virksomhederne søger efter at få et indtryk af både din personlighed og kvalifikationer, så forbered din elevatortale. En elevatortale er en kort præsentation af dig selv med fokus på dine unique selling points. Det er her, du kort og klart formidler, hvad du kan i forhold til det konkrete job eller i forhold til virksomhedens profilønsker. Hvilke kompetencer vil du fremhæve og hvordan?

4. Forbered dine spørgsmål

Det er lettere at få skudt en god samtale i gang med virksomhederne, hvis du har forberedt en god åbning og et par konkrete spørgsmål til at få indhentet viden om virksomheden.  Forbered derfor en 3-4 konkrete spørgsmål i forhold til stillingsopslaget, deres arbejdskultur, værdier, konkrete arbejdsområder eller noget helt andet.

5. HUSK!

Notér dig, hvem du taler med, så du kan bruge dem som reference, når du sidenhen følger op med en ansøgning til virksomheden. Medbring gerne dit opdaterede cv på dagen, hvis du får brug for det. Ret ryggen, vær positiv, stå ved dine kompetencer, og spørg løs! God fornøjelse

Jobsøgning på karrieremesser

Karrieremesser er en fantastisk mulighed for, at virksomheder og jobsøgende kan mødes.

Hvordan forbereder du din jobsøgning og bruger din tid bedst?

Brug kursusforløbet Jobsøgning på karrieremesser i din forberedelse til Company Day.