AAU Case Competition

AAU Case Competition er Aalborgs største case competition for universitetsstuderende. AAU Case Competition er et match mellem erhvervslivet og universiteternes engagerede studerende. Her får virksomhederne muligheden for at anse de kvikkeste og klogeste talenter.

EN KONKURENCE, DER STRÆKKER SIG OVER 24 TIMER

Hold bestående af topengagerede og talentfulde studerende fra hele Nordjylland konkurrerer om at løse en virkelig case og om titlen som vinder af AAU Case Competition. Holdene vil præsentere deres løsningsforslag for et dommerpanel bestående af branchefolk og virksomheden, der stiller med casen.

Styrken ved AAU Case Competition ligger i at repræsentere de studerendes kompetencer inden for problemløsning, tværfaglighed og analytiske tankegang. At repræsentere forskellige profiler, der er målrettet det virksomhederne søger, sikrer en bred vifte af viden til løsningen af problemstillingen.

EN SMAG PÅ FREMTIDEN

Ved deltagelse i AAU Case Competition vil man opleve hvordan man arbejder i en stor dansk virksomhed, hvor arbejdsopgaverne er omfattende og udfordrende. Derudover oplever man hvordan den teoretiske viden kan bruges og matches med kompetencer, som erhverves gennem deltagelse i konkurrencen.  

 

Kontakt

 
Bestyrelsesmedlem:
Kenneth Dam Røn Jensen
kdj@adm.aau.dk