Academic Work

Academic Work er et rekrutterings- og vikarbureau, som matcher Young Professionals med deres drømmejob. I Academic Work har vi specialiseret os i at tiltrække, rekruttere og motivere Young Professionals – unge, ambitiøse studerende og færdiguddannede, som udgør en væsentlig del af fremtidens arbejdsmarked. På den måde hjælper vi både Young Professionals med at finde deres drømmejob og virksomhederne med at finde deres nye medarbejdere.

 

Profiler

Vi beskæftiger os med en bred vifte af Young Professionals og afgrænser os derfor ikke fra bestemte uddannelsesbaggrunde og erhverv. Udover en særlig stor efterspørgsel efter bl.a. IT- og økonomimedarbejdere beskæftiger vi os med Young Professionals inden for marketing, kommunikation, teknologi, ingeniørkundskab, finans, regnskab, samfundsfaglighed, HR, jura mv.

Rúni og Dina fik job på Company Day

En snak med direktør Jesper Just på Company Day endte med job til både Dina Hsu og Rúni Mortensen. Et godt førstehåndsindtryk banede vejen til samtalen, så de begge fik job i it-virksomheden Procon Solution.