Azets

Azets blev etableret i 1995 som en dansk iværksætter virksomhed og i dag er Azets Nordens førende leverandør af teknologi og services inden for regnskab, løn og HR samt løn- og HR-systemer. Idag er Azets en del CogitalGroup - en international koncern for forretningsydelser. Azets gør det muligt at samle systemer og services inden for regnskab, løn og HR ét sted.

Mission

Azets' mission er at forenkle og støtte virksomheder i deres vækst, ved at anvende skræddersyet teknologi til at forvandle data til indsigt og viden.

 

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vi er altid på jagt efter de bedste talenter inden for HR, løn og regnskab.

Vi er 3.000 dedikerede medarbejdere, der hjælper 20.000 virksomheder inden for alle brancher og størrelser. I Danmark er Azets' 300 medarbejdere fordelt på kontorer i Herlev, Odense og Aarhus. Azets er en arbejdsplads, hvor der aldrig er mangel på udfordringer, udvikling, fremdrift og ikke mindst sammenhold og god stemning.

Rúni og Dina fik job på Company Day

En snak med direktør Jesper Just på Company Day endte med job til både Dina Hsu og Rúni Mortensen. Et godt førstehåndsindtryk banede vejen til samtalen, så de begge fik job i it-virksomheden Procon Solution.