CA gjorde en verden til forskel for mig

Karriererådgiver gav Merete Mølgaard Jensen glæden og modet tilbage. Plus gode tips til ansøgning og CV, som pludselig fik hende til jobsamtaler

Da Merete Mølgaard Jensen blev opsagt i efteråret, gik hun nærmest med det samme i gang med jobsøgningen.

Men efter 2 ½ måned uden resultat, tog hun fat i CA og fik en af CA’s karriererådgivere til at se på hendes ansøgninger, mens hun stadig var i opsigelsesperioden.

Karriererådgiver gav ny energi

”Jeg var kørt lidt fast i at lave den samme og den samme ansøgning, og var ved at blive lidt smådeprimeret over min situation. Jeg ville egentlig bare have lidt input til ansøgningen, men var inde hos karriererådgiveren i to timer, og det gjorde en verden til forskel for mig. Hun fik mit fokus væk fra alt det, som jeg alligevel ikke kunne gøre noget ved, og fik mig i stedet til at fokusere på alt det, som jeg kunne gøre noget ved”, siger Merete Mølgaard Jensen.

Det var f.eks. at søge job på en anden måde, begynde at søge uopfordret og få mere struktur på hverdagen.

”Det lyder meget ligetil, men hun gav mig ny energi og løftede mig op, så jeg fik glæden tilbage og modet til  min jobsøgning igen.  For jobsøgning er langt mere end et fuldtids job”, siger Merete Mølgaard Jensen.

Gode indspark til ansøgningen

Karriererådgiveren hjalp med at gøre Meretes cv bagudrettet og hendes ansøgning fremadrettet, så den blev meget bedre, og meget mere rettet mod de specifikke job.  Hun fik også sparring på flere af hendes ansøgninger, og det gav resultat med det samme.

”Jeg fik nogle gode indspark fra CA til en ansøgning, så jeg gik hjem og lavede den om, og blev indkaldt til jobsamtale! Jeg fik også sparring til den ansøgning, som skaffede mig mit nye job i DGI. Nogle gange er det bare vigtigt at få input fra en anden person, som kan se ansøgningen udefra og læse den som en arbejdsgiver, og sige, hvad der er vigtigt og hvad der virker. For ens egne meninger om, hvad der er vigtigt, er ikke altid de rigtige”, siger Merete Mølgaard Jensen.

For Merete har CA’s karriererådgivning virkelig været en positiv oplevelse, som hun kan anbefale til andre.

”Karriererådgiveren hjalp mig rigtig meget og gav mig et godt skub og perspektiv på tingene. Jeg synes CA har været en professionel sparringspartner, som jeg bestemt vil benytte mig af fremover, også nu hvor jeg har et fået job”, slutter Merete Mølgaard Jensen.


Læs mere om CA's karriererådgivning.

Flere medlemshistorier

Vil du læse flere eksempler på, hvordan CA's karriererådgivere har hjulpet medlemmerne, så klik her for overblik over Medlemshistorier.