CA hjalp mig hurtigt tilbage i job

Da Julie Thorsen blev ledig, frygtede hun, hvad der ventede. Men CA gjorde al frygt og fordomme til skamme.

Da Julie pludselig blev opsagt efter 14 år i virksomheden, var det en ny verden, der åbnede sig.

”Jeg havde helt klart fordomme om a-kasser og en forventning om, at det ikke var det fedeste i verden at være ledig. Holdningen til ledige mange steder er, at de er dovne og/eller dumme, så jeg var bestemt nervøs for, hvad der ventede mig”, fortæller Julie.

Julie greb sin ledighed an som et fuldtidsjob og brugte, udover at skrive ansøgninger, bl.a. en del tid på nogle af CA’s tilbud om kurser, gå hjem-møder m.m.

CA overraskede

”Jeg var vældig positivt overrasket over CA på mange punkter – kvaliteten af rådgivningen, udbuddet af kurser, netværket med de andre ledige, stemningen og holdningen til medlemmerne osv. Det var faktisk intet mindre end fantastisk, og jeg fik rigtig god hjælp. Fx når jeg var i CA og fik sparring på mit CV. Jeg havde været i samme virksomhed i 14 år, lige siden jeg afsluttede studiet, og havde ikke tænkt meget på mit CV undervejs. Så CA har hjulpet mig en del med, hvordan man skriver en ansøgning og et CV. Jeg har fået lynhurtig feedback med korte og klare tilbagemeldinger. Fagligt og sagligt i en god tone”, fortæller Julie.

”Kort sagt vil jeg sige, at CA’s medarbejdere er nogle super fantastiske, dygtige og kompetente mennesker. De har respekt for den enkelte person og fokus på at hjælpe. Faktisk har jeg endnu ikke deltaget i noget, der ikke var godt og givende”.

Efter et par måneders ledighed blev Julie ansat som salgschef med ansvar for at bygge en ny afdeling op – et projekt, der til fulde lykkedes og her et lille år senere nu har ført til at afdelingen er blevet dobbelt så stor som man først forestillede sig.


Læs mere om CA's karriererådgivning.

Flere medlemshistorier

Vil du læse flere eksempler på, hvordan CA's karriererådgivere har hjulpet medlemmerne, så klik her for overblik over Medlemshistorier.