CA Løntjek - sammenlign din løn med lignende stillinger

Få statistik på lønniveauet for din stilling og lav lønrapporter for andre stillinger.

CA løntjek

Lønstatistik og generel viden om lønniveauer interesserer mange medlemmer af CA. Med CA Løntjek får du gratis adgang til lønoplysninger, der matcher din profil. Ikke blot månedslønnen men den samlede lønpakke inkl. pension, ferie, fryns, timeløn og meget andet.

Der kan her i starten være få profiler i databasen på nogle stillinger. Indtast alligevel dine lønoplysninger nu, så vi hurtigt opnår et solidt sammenligningsgrundlag. Du kan vælge at blive automatisk opdateret, når der kommer nye løndata.

OBS: CA Løntjek er et værktøj til lønmodtagere. Du kan derfor ikke oprette en profil / lave et løntjek på baggrund af et studiejob eller som selvstændig.

Opret et løntjek ved at oprette en profil på www.ca-loentjek.dk >

Sammenlign med profiler,
der matcher din

Målrettede tips til din
lønforhandling

Interaktive grafer og
uddybende forklaringer

Sammenfatning du kan printe
og tage med

Lønrapporter giver mere detaljeret viden

Efter oprettelse af en profil / gennemførsel af et løntjek, har du mulighed for at udarbejde lønrapporter. De giver mere detaljeret viden om din egen og andre stillinger samt tips til, hvor du kan forbedre dit samlede lønniveau. Lønrapporter koster 199,- pr. stk. Er du medlem af CA koster de 0,- Du kan også lave lønrapporter på andre stillinger end din egen, hvis du fx overvejer et karriereskift. 

 

CA Løntjek er ejet og drevet af CA Advokathjælp. Alle kan gratis benytte værktøjet og CA-medlemmer har gratis adgang til lønrapporter.

Opret et Løntjek

Tjek din løn og hold dig opdateret på dit lønniveau.

Få succes ved årets lønforhandling

Her finder du artikler om forhandlingsteknik til lønsamtalen.