CA matchede Ida og Manova - vi kan også hjælpe dig

Manova droppede at slå en stilling som Account Manager og projektleder bredt op. I stedet fandt de 6 kandidater via CA's CV-bank og Manovas egen rekrutteringsdatabase - Ida Skovgaard Blom var det perfekte match.

For Annette Meding var der ingen tvivl, da hun skulle bruge en ny account manager og projektleder til konsulenthuset Manovas arbejde med employer branding. Hun ville ikke ud i en lang ansættelsesproces med flere hundrede ansøgere. I stedet søgte hun mere direkte efter egnede kandidater.

”Manova har selv en stærk kandidatbase med unge kandidater. Samtidig har vi et godt samarbejde med CA, som har flere tusinde erhvervsprofiler i deres CV-bank. Derfor var det helt oplagt at prøve at finde egnede kandidater i de to kandidatbaser, inden vi slog stillingen bredt op”, fortæller Annette Meding.

Effektivt og gnidningsfrit samarbejde med CA

Stillingsprofilen blev matchet med kandidaterne i i de to databaser, og 6 kandidater med relevante kompetencer fra begge baser blev kaldt til samtale.

”CA sendte stillingsopslag ud med det samme, og vi fik lynhurtigt svar fra de interesserede. Det var meget  effektivt og gnidningsfrit at bruge CA’s CV-bank, og vi fandt en kandidat, der skilte sig ud og klart matchede den profil, vi ønskede”, siger Annette Meding.

Perfekt match

Kandidaten var Ida Skovgaard Blom, som godt selv kunne se det gode match, så snart hun fik mailen fra CA’ om jobbet.

”Jobbet passede perfekt til mine kompetencer og mine ønsker med en blanding af det akademiske og det strategiske. Jeg skrev en ansøgning med det samme og kom hurtigt til samtale”, fortæller Ida Skovgaard Blom, der har flere års erfaring som marketing manager og projektleder.

Selvkørende kandidater vigtige i små virksomheder

For Manova var det vigtigt at finde en kandidat, der kunne være selvkørende med det samme.

”Vi er en mindre virksomhed med 24 ansatte og et team, der kører på de høje nagler. Vi har brug for en akademiker, der kan tænke teoretisk, men også en der kan få tingene fra hånden og selv kan tage ansvar. Det har vi fået med Ida. Hun har drive og passer godt ind i stedets kultur. Profilen passer så godt, at jeg ikke kunne have designet det bedre selv”, siger Annette Meding.  

En håndfuld jobmuligheder til Ida

Ida Skovgaard Blom har på kort tid fået en håndfuld henvendelser fra CA’s CV-bank om mulige jobmatch.

”Et par job har passet rigtig godt til min profil, andre har passet nogenlunde. Jeg har været heldig at passe perfekt  til jobbet hos Manova. Men jeg har været glad for alle de jobopslag, jeg har fået fra CA. Det kan aldrig skade at søge lidt bredere uden for sit kerneområde. Det kan jo vise sig at være det drømmejob, man ikke havde tænkt på. Og man kan højst få et nej”, siger Ida Skovgaard Blom, der kun nåede at være ledig i en måned.

Se CV-banken som en mulighed

CA’s CV-bank formidler omkring 200 job om året for virksomheder, der gerne vil undgå en lang og besværlig ansættelsesproces. Nogle gange er virksomhederne meget specifikke i deres ønsker.  Andre gange synes de, at det er lidt interessant, når CA finder et lidt bredere kandidatfelt til dem. Det fortæller Signe Grønfeldt Senger, der er ansvarlig for rekrutteringen i CA.  

”Kan man få det perfekte match? Ja! Kan man risikere at få bredere opslag eller slet ikke få nogen? Ja! Det kommer helt an på din profil, om den matcher fantastisk, nogenlunde eller bare slet ikke. Men det er bedre at være med i CV-banken, og have muligheden for at kunne blive kontaktet – i stedet for slet ikke at have muligheden”, siger Signe Grønfeldt Senger.

Virksomhed - brug CA aktivt i rekrutteringen

Ledige stillinger kan lægges på ca.dk, vores profiler på LinkedIn og Facebook, eller sendes direkte til relevante profiler via CA’s CV-bank. Vi kan kan også arrangere virksomhedspræsentationer og speeddating med relevante kandidater. Læs mere om CA Rekruttering

Jobsøger - Læg dit CV i CV-banken

Virksomheder henvender sig i stigende grad direkte til CA for at finde kandidater til job frem for at slå dem bredt op. Derfor har CA en CV-bank med flere tusind erhvervsrettede profiler, så vi kan matche virksomhedernes behov.  Læs  mere og læg dit CV i CA's CV-bank.

Annette Meding fra Manova skulle bruge en ny account manager

Hun fandt det perfekte match i Ida Skovgaard Blom via CA's CV-bank