CA Study Abroad - få inspiration og rådgivning om udlandsophold

Som gratis studiemedlem i CA kan du blive klogere på mulighederne for at studere i udlandet, hvordan et ophold kan finansieres, og hvad et ophold kan give til dit CV.

Et studieophold i udlandet er uden tvivl en af de fedeste oplevelser, du nogensinde vil få, men vejen dertil kan føles snørklet og uoverskueligt. CA Study Abroad hjælper dig med rådgivning og vejledning, så du får det bedst mulige udlandsophold.
 

 CA Study Abroad giver dig:

 • Inspirationsmøder to gange om året
   
 • Løbende individuel vejledning fra 
  KILROYs erfarne studievejledere

   
 • VIden om legatsøgning til finansiering af dit studieophold

Alt sammen er gratis for dig, der er CA-studiemedlem!
 

Hjælp til et uforglemmeligt udlandsophold

CA Study Abroad - råd og vejledning om udlandsophold for studerende

Som CA-studiemedlem kan du få dybdegående studievejledning igennem KILROY, inden du beslutter dig for, hvor og hvad du vil læse i udlandet. Hvad enten du drømmer om et praktikophold på et musikmagasin i New York eller et studieophold på Australiens solrige østkyst. KILROYs studievejledere har mange års erfaring og hjælper dig med hele processen – lige fra dit første spørgsmål og frem til dine studier i udlandet begynder. 

KILROY samarbejder med en række top-universiteter fra hele verden. Det betyder bl.a., at de har studiepladser til rådighed, som ellers kan være svære at komme ind på via dit eget universitet i Danmark. Enten fordi der er rift om pladserne, fordi du mangler karaktergennemsnittet, eller fordi du har været for sent ude med din ansøgning. Lige meget hvad årsagen er, står KILROY klar til at hjælpe dig afsted på din drømmetur.  

Studievejledningen er gratis!

Sådan kan KILROYs studievejledere hjælpe dig:

 • Vejledning omkring studier og praktik i udlandet 
 • Hjælp til at vælge den rette uddannelse og det rette universitet 
 • Hjælp med ansøgning og hele ansøgningsprocessen
 • De sørger for, at du har al den nødvendige information om de forskellige universiteters programmer, procedurer, studieafgifter og optagelseskrav
 • De informerer dig om finansiering af dine studier i udlandet og vejleder dig omkring bolig
 • De tilbyder dig gratis verificering af dokumenter
 • Assistance med hjælp til praktiske ting som forsikring, flybillet og visum
 • De er der for dig, mens du er afsted og hjælper dig, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs

KILROY kan også hjælpe dig med:
 

Praktik i udlandet

Et praktikophold i udlandet giver dig mulighed for at opleve en ny kultur helt tæt på og samtidig opnå værdifuld erfaring på et globaliseret arbejdsmarked.

KILROY hjælper dig med at finde den helt rigtige praktikplads, hvad end du ønsker at arbejde på et børnehjem i Beijing eller drømmer om at arbejde med sportsmarketing i San Francisco. 

 

Flybilletter og fede oplevelser mens du er afsted

KILROY hjælper dig med at finde billige flybilletter til dit studie- eller praktikophold i udlandet og sørger for, at du får en masse minder med hjem i bagagen i form af fede ture og aktiviteter undervejs.

Hvis du ønsker at rejse rundt inden eller efter dit studie- eller praktikophold, hjælper de også med at lave den bedste rute og booke hoteller og flybilletter, så du har alting på plads, inden du tager afsted.

 

Frivilligt arbejde som en del af dit studie- eller praktikophold

Kunne du tænke dig at gøre frivilligt arbejde til en del af dit ophold i udlandet?

KILROY tilbyder adskillige forskellige projekter i hele verden, hvad enten du har lyst til at arbejde med børn, dyr eller natur. 

 

Forsikring

Det sidste du gider bekymre dig om, når du er afsted, er uforudsete omkostninger, der kan vælte hele budgettet. Sørg for at have en god forsikring, så du er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

KILROY samarbejder med forsikringsselskaber og kan tilbyde en fordelagtig pris på din forsikring.

Igennem CA Studieforsikring kan du også få en billig og attraktiv rejseforsikring, som kan dække både din ferie eller udveksling/praktik i udlandet.

Her kan du læse mere om CA Studieforsikring.

 

Et udlandsophold kan tilføre mange nye, værdifulde kompetencer til dit CV. Men det kommer ikke af sig selv. Det kræver, at du engagerer og involverer dig undervejs og på en måde, så du får opbygget nye færdigheder.
Anette Munch Pierce, Karriererådgiver i CA

Finansiering af dit studieophold gennem legatsøgning

Legatbogen- en vejviser i legatjunglen til dig, der skal studere eller i praktik i udlandet

CA samarbejder med Legatbogen, som er Danmarks største søgemaskine for fonde & legater. Legatbogen matcher hver måned 15.000 ansøgere med over 17.000 fonde, legater og offentlige puljer.

I samarbejde med Legatbogen giver CA dig en måneds gratis premium adgang på legatbogen.dk. Så du kan downloade skabeloner og eksempler på succesfulde ansøgninger og gemme op til 50 legater.

Tryk på knappen herunder for at få CA-rabat på Legatbogen premium.

 

 

Legatbogen holder løbende seminarer om, hvordan man som studerende kan få finansieret sine studier eller praktik i udlandet, blandt andet i samarbejde med CA.

Få guides til hvordan du griber legatsøgning an i praksis

At søge fonde & legater er et stort arbejde, da der er mange dokumenter, som skal indsamles, tekster der skal skrives, og - ikke mindst - breve og mails med ansøgninger der skal sendes. Du kan spare meget tid ved at systematisere det praktiske arbejde i forbindelse med udsendelsen af dine ansøgninger.

CA Study Abroad hjælper studerende med råd og vejledning om udlandsophold, studie i udlandet, praktik"Mit ophold har givet mig mange fantastiske oplevelser - både fagligt, kulturelt, og ikke mindst menneskeligt."

Læs Nicklas' historie

Kontakt KILROYs studievejledere
+45 7015 4015

Bor du nær København, kan du også booke et personligt møde.

Læs mere på www.education.kilroy.dk

Endnu ikke CA-medlem?

Bliv gratis studiemedlem af CA, og nyd godt af de mange fordele.