Canon

Canon blev grundlagt i Japan i 1937, og har mere end 198.000 medarbejdere i marketing- og produktionsfaciliteter og hele Japan, Amerika, Europa, Asien og Oceanien. Canon er en global leverandør af digital billedteknologi og en af verdens førende leverandører af imaging- og informationsteknologiske løsninger til virksomheder og private. 

Canonsløsninger har fokus på at optimere videndeling og forbere kommunikation og spænder i dag over en bred vifte af innovative løsninger og services med det formål at forbedre hverdagen både i forhold til arbejdsgangene på kontoret og til privatforbrugerens behov for nyskabende foto- og printløsninger.

Kyosei – at leve og arbejde sammen til det fælles bedste.

Vores forretning er funderet i en specifik filosofi – hvad der gavner samfundet, gavner også forretningen. Vi formulerer det således; Kyosei – at leve og arbejde sammen til det fælles bedste. Dette er forankret i hjertet af alt, hvad vi foretager os.

 

Profiler

Vi søger løbende profiler inden for ledelse, salg, software udvikler, marketing, business operation, økonomi mv.

Rúni og Dina fik job på Company Day

En snak med direktør Jesper Just på Company Day endte med job til både Dina Hsu og Rúni Mortensen. Et godt førstehåndsindtryk banede vejen til samtalen, så de begge fik job i it-virksomheden Procon Solution.