CA's karriererådgivere i Østdanmark

Anette Munch Pierce

Anettes erfaring er primært fra HR og undervisning i større internationale virksomheder. Hun har tidligere arbejdet med kompetenceudvikling, lederudvikling, rekruttering, facilitering, coaching. Uddannet cand.merc.HRM og proceskonsulent.

I CA har Anette særligt fokus på rådgivning, sparring og undervisning. Anette rådgiver udelukkende studerende.

Anette Munch Pierce - LInkedIn

 

Christian Kauman

Christian har solid erfaring fra rekruttering, ledelse, kursusafholdelse og karriererådgivning, fra Telecom, Virksomhedsrådgivning, It og Konsulent branchen. Her har Christian beskæftiget sig med ledelse, medarbejderudvikling, salg, rekruttering, undervisning og karriererrådgivning.

I CA har Christian særlig  fokus på rådgivning, sparring, og kompetenceafklaring. Særligt i forbindelse formidlingen af kompetencer i jobsøgningen.  

Christian Kauman - LinkedIn

 

Dorthe Kingo Søndergaard

Dorthe har solid erfaring fra HR med rekruttering, coaching, personlig udvikling samt rådgivning og undervisning.

Har desuden flere coach uddannelser og er NLP uddannet.

Dorthe har fokus på rekruttering og HR generelt, hun har særligt fokus på individuel coaching, rådgivning og sparring på karrierevalg gennem kompetenceafklaring og samtale træning samt personlig udvikling og egen profil.

Dorthe Kingo Søndergaard - LinkedIn

 

Inge Brandt Simonsen

Inge har mange års erhvervserfaring med HR og organisationsudvikling i store internationale koncerner. 

Inge har fokus på organisationsudvikling, lederudvikling, coaching, rekruttering & Personprofiler, arbejdsmiljø, strategiske processer og kompetenceafklaring.   

Inge Brandt Simonsen - LinkedIn

 

John Brøndum

John har en solid baggrund inden for udvikling af mennesker og kreative processer, samt en bred projektleder-erfaring.

I CA har John særligt fokus på den personlige karriereudvikling og trækker på sin mangeårige erfaring med coaching og mentoring.

John Brøndum - LinkedIn

 

Joy Ahlström

Joy har mange års erhvervserfaring fra det offentlige samt a-kasse verdenen. Til dagligt arbejder Joy med rådighedsmøder, sparring, undervisning, facilitering og personprofiler m.m.

Joy er uddannet coach, stress coach og mindfulness practitioner. Hun kører individuelle forløb med sparring, rådgivning og/eller kompetenceafklaring med udgangspunkt i medlemmernes behov.

Joy Ahlstrøm - LinkedIn

 

Katalin Kónya

Katalin er certificeret i Goal Mapping og har en solid erfaring inden for udvikling af mennesker og målsætning.

Hun er verdensmester i kickboksning og bruger sin erfaringer som elitesportsudøver til at hjælpe CA´s medlemmer med at sætte mål, holde motivationen og nå målene.

Katalin underviser i Goal Mapping på engelsk og holder individuelle karriererådgivninger på ungarsk, engelsk og dansk.

Hun er oprindeligt fra Ungarn. I CA har hun derfor særlig fokus at hjælpe vore internationale medlemmer med at komme ind på det danske arbejdsmarked. 

Katalin Kónya - LinkedIn

 

Kim Pouelsen

Kim har lang erfaring som som leder inden for HR i store danske virksomheder,  og som selvstændig managementkonsulent.  

Kim har fokus på HR, personprofiler, lederudvikling, forandringsprojekter og iværksætteri.   

Kim Pouelsen -  LinkedIn

 

Lars Ulrik Jeppesen

Lars Ulrik har solid erfaring med HR, salg, ledelse, undervisning, rekruttering og testværktøjer fra konsulentverdenen og virksomheder inden for: retail, telecom, rekruttering, medical  og FMCG. Her har Lars Ulrik beskæftiget sig med ledelsesudvikling, ledelse, organisations- og personaleudvikling, udvælgelse samt talentudvikling.
 
Lars Ulrik er certificeret i flere end 14 psykologiske tests, og har en international Coach-certificering samt certificering i forskellige undervisningskoncepter.

Lars Ulrik Jeppesen - LinkedIn

 

Marianne Dransfeldt Moore

Marianne påbegyndte sin karriere i AF og kom derefter til a-kasserne FTF-A, STA, Kvindeligt arbejderforbund, FOA SOSU og CA. Hun har en dyb indsigt i love og regler vedr. ledighed. Har taget en coachuddannelse og undervist i jobsøgning.

I CA har Marianne derfor særlig fokus at hjælpe vore medlemmer med at tolke og forstå A-kasse-reglerne, og giver sin viden videre på de lovpligtige samtaler.    

Marianne Dransfeldt Moore - LinkedIn

 

Mikael Ravnkilde Møller

Mikael er specialiseret inden for rekruttering, strategisk karriereplanlægning og ledersparring med afsæt i ledelses- og konsulenterfaring fra teknologi- og vidensbaserede virksomheder.

I CA har Mikael særligt fokus på sparring og rådgivning i forbindelse med kompetenceafklaring, jobsøgningsplan, selvledelse, forretningsforståelse og formidling af kompetencer og værdiskabelse.

Mikael Ravnkilde Møller - Linkedin

 

Sanne Juel

Sanne har specialiseret sig indenfor coaching og stressrådgivning. Med en journalistisk baggrund har Sanne fokus på at udrydde klichéer i ansøgninger, samt at fokusere på det gode brugbare CV. At skille sig positivt ud fra mængden.

Hun afholder individuelle karrieresamtaler med afsæt i coaching/stressforløb/samtaletræning og forberedelse til jobinterviews.

Sanne er endvidere del af team, der afholder CV introduktionsmøder på både dansk og engelsk.    

Sanne Juel - LinkedIn

 

Susanne Bruhn

Susanne har en solid erfaring fra rekrutteringsbranchen, hvor det unikke match mellem kandidater og stilling er succeskriteriet.

Susanne har fokus på behovsanalyse, rekruttering og HR generelt, hun har særlig fokus på individuel coaching og rådgivning om karrierevalg gennem kompetenceafklaring og samtaletræning, samt personlig udvikling og personprofiler.  

Susanne Bruhn - LinkedIn