CA's karriererådgivere i Vestdanmark

Dorthe Almdal - karriererådgiver i CA karrierepartner og a-kasse

Dorthe Almdal

Dorthe trækker på mange års erfaring med uddannelse og udvikling af mennesker på såvel individ som organisationsniveau. En af hendes kernekompetencer er at møde mennesker hvor de er, finde ressourcerne og skabe motivationen og troen til at gå nye vej.

Dorthe varetager opgaver indenfor kompetenceafklaring, coaching, mindfulness samt håndtering af jobsøgningsprocessen. Dorthe er certificeret i Insights Discovery,  DiSC samt Garudas profilværktøjer.

Dorthe Almdal - LinkedIn 

 

Githa Rasmussen - karriererådgiver i CA karrierepartner og a-kasse

Githa Rasmussen

Med en baggrund inden for kommunikation, HR, coaching og ledelse i det private erhvervsliv såvel som egen virksomhed, fokuserer Githa i sin rådgivning på at hjælpe den enkelte i at finde sin motivation og afklare sine kompetencer og mål. 

Al jobsøgning og karriereudvikling tager afsæt i god kommunikation. På det grundlag støtter og rådgiver Githa CA’s medlemmer, så de hver især får lagt en plan og selv når i mål – ét skridt ad gangen.

Githa er på kontoret i Odense og er her fast sparringspartner på de ugentlige jobcaféer.

Githa Rasmussen - LinkedIn

 

Gitte Schoppe - karriererådgiver i CA karrierepartner og a-kasse

Gitte Schoppe

Gitte har mange års erfaring med udvikling af ledere og medarbejderes personlige kompetencer.

Gitte arbejder med udvikling af karriereforløb, kompetenceafklaring, coaching, stress og mindfulness.

Gitte har et særligt fokus på menneskets forandring og den handling, det kræver at flytte sig. 

Gitte Schoppe - LinkedIn

 

Lars Chr. Andersen - karriererådgiver i CA karrierepartner og a-kasse

Lars Chr. Andersen

Lars har en Cand.merc. i strategi og ledelse og har solid erfaring fra detailbranchen i både stabsfunktioner og på butiksniveau. Lars har særlig fokus på rådgivning, coaching samt undervisning. Tilgangen til emnerne tager meget udgangspunkt i at man er i en salgssituation. Fokuserer meget på at formidle konstruktive tankemønstre, god salgsteknik og konkrete værktøjer. Så vidt muligt bruges eksempler fra deltagernes egen verden.

Lars Chr. Andersen - LinkedIn

 

Laura Meisner

Laura har flere års erfaring med udvikling af mennesker og tydeliggørelse af deres kompetencer i jobsøgningsprocessen og har erfaringer med det gode match mellem virksomhed og jobsøger.

En særlig kompetence er, at hun møder folk i øjenhøjde og tilpasser den enkelte samtale efter individets behov og fokuserer på kompetenceafklaring, forbedring af CV og brug af digitale medier i ansøgningsprocessen.

Laura hører til kontoret i Aalborg, hvor hun bidrager til at afholde forskellige arrangementer.

Laura Meisner - LinkedIn

 

Lise Bak -  karriererådgiver i CA karrierepartner og a-kasse

Lise Bak

Lise har mange års erfaring inden for HR, hvor hun har stået for opbygning og forandring af HR-funktionen. Lise har erfaring med kompetenceafklaring og udvikling af ledere og medarbejdere. Hun har lang erfaring inden for rekruttering samt i brugen af personlighedstest. 

I sin karriererådgivning fokuserer Lise på at finde den enkeltes potentiale, coaching, stress-håndtering samt mindfulness. 

Lise Bak - LinkedIn

 

Mette Rønfeldt Bagger - karriererådgiver i CA karrierepartner og a-kasse

Mette Rønfeldt Bagger

Mette har 14 års erfaring med strategisk kommunikation fra det private erhvervsliv, NGO-verdenen og tre år som selvstændig kommunikationskonsulent. I kombination med en ICF Certificeret Coachuddannelse og med mere end 2500 afholdte 1:1 samtaler med fokus på karrieremuligheder og kompetenceafklaring i rygsækken hjælper Mette til at udarbejde en bæredygtig og motiverende strategi til vejen mod det næste job. 

I sin rådgivning har Mette har særligt fokus på det meningsfulde arbejdsliv, brancheskifte, alternative veje at gå i jobsøgningen og udarbejdelse af skriftligt materiale, der skiller sig positivt ud.

Mette Rønfeldt Bagger - LinkedIn

Tina Pontoppidan - karriererådgiver i CA karrierepartner og a-kasse

Tina Pontoppidan

Tina har fokus på coaching, karriereplanlægning og kompetenceafklaring for medlemmer udfra deres behov, eksempelvis inden jobsamtalen.

Derudover er Tina ofte i job cafeen om mandagen, hvor hun igennem sparring og inspiration hjælper medlemmer med at udforme et godt og fængende ansøgningsmateriale.

Tina Pontoppidan - LinkedIn

 

Troels Seerup - karriererådgiver i CA karrierepartner og a-kasse

Troels Seerup

Med baggrund i virksomhedsledelse, strategiudvikling og HR i det private erhvervsliv, fokuserer Troels i sin rådgivning på at afdække muligheder, for at finde eller genfinde motivation, afdække netværk og afklare dine kompetencer og mål.

Troels arbejder med klar kommunikation og yder rådgivning vedr. rekruttering, udviklingssamtaler mv. Troels har base i Kolding

 


Klik her for at se, hvordan du booker en rådgivning eller læs mere om Karriererådgivning - nå dine mål med CA's karrierecoaching >.