CA's karriererådgivere i Vestdanmark

Anita Roth

Anita har mange års erfaring inden for HR fra danske virksomheder i det private erhvervsliv. Hun har stor erfaring med rekruttering og kompetenceudvikling, og hun er certificeret i adskillige testværktøjer. Hun brænder for at hjælpe mennesker videre i deres karriere og har særligt fokus på individuel coaching og rådgivning. 

Anita er på kontoret i Odense, og er jævnlig sparringspartner på de ugentlige jobcaféer. 

Anita Roth - LinkedIn

 

Dorthe Almdal

Dorthe trækker på mange års erfaring med uddannelse og udvikling af mennesker på såvel individ som organisationsniveau. En af hendes kernekompetencer er at møde mennesker hvor de er, finde ressourcerne og skabe motivationen og troen til at gå nye vej.

Dorthe varetager opgaver indenfor kompetenceafklaring, coaching, mindfulness samt håndtering af jobsøgningsprocessen. Dorthe er certificeret i Insights Discovery,  DiSC samt Garudas profilværktøjer.

Dorthe Almdal - LinkedIn 

 

Githa Rasmussen

Med en baggrund inden for kommunikation, HR, coaching og ledelse i det private erhvervsliv såvel som egen virksomhed, fokuserer Githa i sin rådgivning på at hjælpe den enkelte i at finde sin motivation og afklare sine kompetencer og mål. 

Al jobsøgning og karriereudvikling tager afsæt i god kommunikation. På det grundlag støtter og rådgiver Githa CA’s medlemmer, så de hver især får lagt en plan og selv når i mål – ét skridt ad gangen.

Githa er på kontoret i Odense og er her fast sparringspartner på de ugentlige jobcaféer.

Githa Rasmussen - LinkedIn

 

Gitte Schoppe - karriererådgiver i CA karrierepartner og a-kasse

Gitte Schoppe

Gitte har mange års erfaring med udvikling af ledere og medarbejderes personlige kompetencer.

Gitte arbejder med udvikling af karriereforløb, kompetenceafklaring, coaching, stress og mindfulness.

Gitte har et særligt fokus på menneskets forandring og den handling, det kræver at flytte sig. 

Gitte Schoppe - LinkedIn

 

Lars Chr. Andersen

Lars har en Cand.merc. i strategi og ledelse og har solid erfaring fra detailbranchen i både stabsfunktioner og på butiksniveau. Lars har særlig fokus på rådgivning, coaching samt undervisning. Tilgangen til emnerne tager meget udgangspunkt i at man er i en salgssituation. Fokuserer meget på at formidle konstruktive tankemønstre, god salgsteknik og konkrete værktøjer. Så vidt muligt bruges eksempler fra deltagernes egen verden.

Lars Chr. Andersen - LinkedIn

 

Lise Bak

Lise har mange års erfaring inden for HR, hvor hun har stået for opbygning og forandring af HR-funktionen. Lise har erfaring med kompetenceafklaring og udvikling af ledere og medarbejdere. Hun har lang erfaring inden for rekruttering samt i brugen af personlighedstest. 

I sin karriererådgivning fokuserer Lise på at finde den enkeltes potentiale, coaching, stress-håndtering samt mindfulness. 

Lise Bak - LInkedin

 

Pia Heil Rasmussen

Pia har en kandidatgrad i kommunikation og har mange års erfaring fra både offentlige og private organisationer, hvor hun har arbejdet med undervisning, facilitering, individuel rådgivning samt ekstern kommunikation. I mødet med CA´s medlemmer har hun fokus på at skabe refleksion og selvindsigt gennem en anerkendende og nysgerrig tilgang. 

Pia varetager opgaver inden for facilitering af workshops, individuel karriererådgivning og tilbagemelding på personprofilanalyser og logiske test. 

Pia Heil Rasmussen - LinkedIn

 

Tina Pontoppidan

Tina har fokus på coaching, karriereplanlægning og kompetenceafklaring for medlemmer udfra deres behov, eksempelvis inden jobsamtalen.

Derudover er Tina ofte i job cafeen om mandagen, hvor hun igennem sparring og inspiration hjælper medlemmer med at udforme et godt og fængende ansøgningsmateriale.

Tina Pontoppidan - LinkedIn

 

Trine Rode Fonsmark

Trine har i en årrække drevet sit eget kommunikationsbureau og desuden været personalekonsulent i rekrutteringsbranchen

Trine har fokus på kommunikation, HR og rekruttering, Hun brænder for at hjælpe mennesker videre i deres karriere, og at gøre vejen til job så kort som mulig for CA’s medlemmer.

Trine Rode Fonsmark - LinkedIn

 

Troels Seerup

Med baggrund i virksomhedsledelse, strategiudvikling og HR i det private erhvervsliv, fokuserer Troels i sin rådgivning på at afdække muligheder, for at finde eller genfinde motivation, afdække netværk og afklare dine kompetencer og mål.

Troels arbejder med klar kommunikation og yder rådgivning vedr. rekruttering, udviklingssamtaler mv. Troels har base i Kolding