CV-samtalen blev en åbenbaring

Som ledig skal man inden for de første 3 uger til en CV-samtale i a-kassen. Den lediges CV skal tjekkes og dagpengereglerne skal gennemgås.

Men i CA er en CV-samtale meget mere end det. Det oplevede Olga Antonova-Saygina, da hun som nyuddannet ledig kom til CV-samtale med karriererådgiver Mikael Møller.

”Jeg havde uploadet mit CV og forventede, at hele samtalen skulle gå med at gennemgå det. Men Mikael gik hurtigt igennem mit CV og min joblog, konstaterede at det var fint, og brugte så ikke mere tid på det. I stedet formåede han at skubbe en hel karriererådgivning ind i samtalen”, siger Olga Antonova-Saygina.

Mikael Møller spurgte ind til Olgas ønsker og bad hende sætte ord på sine spidskompetencer og værdier og skrive dem ned. En simpel øvelse med stor effekt.

”Den lille øvelse gjorde mig meget mere klar på, hvem jeg er, hvilke værdier jeg har, og hvad jeg vil arbejde med. Jeg havde slet ikke troet, at der kunne komme så meget ud af sådan en kort samtale. Det var en hel åbenbaring”, siger Olga Antonova-Saygina.

Efter CV-mødet har Olga meldt sig til flere af CA’s kurser og også booket sig til mere karriererådgivning hos Mikael Møller.

”Fra min første dag som ledig har jeg mødt super service og venligt personale. Der er fantastiske rådgivere og en bred vifte af super brugbare tilbud til medlemmerne, men det vigtigste er den skønne positive stemning og motivation, som man tager med hjem fra rådgivningsmøderne i CA”, siger Olga Antonova-Saygina.

Olga Antonova-Saygina

Decorative

Olga er født og opvokset i Murmansk - Flyttede til Danmark i 2003. Blev student fra Brønderslev Gymnasium, og er netop blevet færdig i 2015 som Kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS. Taler flydende dansk, engelsk og russisk. Olga på LinkedIn

Karriererådgivning

Kom videre i den rigtige retning - personligt og professionelt. Som medlem kan du benytte dig af gratis karriererådgivning eller coaching.

Gratis karriererådgivning