Del dine CA-oplevelser med vores kundeambassadør Christina

DecorativeKundeambassadører vinder frem i mange virksomheder. Forsikringsselskaber, banker og teleselskaber har dem. Og det har vi også i CA. CA’s kundeambassadør hedder Christina Børve, og hun vil gerne blive klogere på dine oplevelser med CA.

Din repræsentant i CA

”Som kundeambassadør i CA er jeg din ambassadør eller repræsentant i organisationen. Jeg er din direkte kanal ind i CA, som du kan henvende dig til, hvis du gerne vil fortælle om dine oplevelser med CA samt har tanker eller idéer til, hvad vi kan gøre for dig som medlem. Det kan både handle om de gode oplevelser og ikke mindst om, hvor vi kan gøre det bedre”, siger Christina Børve.

Christina har siden 2012 arbejdet med CEM – Customer Experience Management i forskellige virksomheder – og siden september 2018 i CA.

Vi vil have de mest tilfredse medlemmer

Som kundeambassadør har Christina Børve fokus på at få en dybere kundeindsigt, så vi kan blive ved med at have høj medlemstilfredshed.  

”Du kan spørge en hvilken som helst virksomhed, og så vil de sige, at de sætter kunden i centrum, og at de kommunikerer i øjenhøjde. Men hvis de ikke får indsigt i, hvordan kunderne rent faktisk oplever servicen og kontakten med virksomheden, bliver det mere deres egen oplevelse – og det giver ikke altid et retvisende billede af virkeligheden”, siger Christina Børve.

Din feedback er vigtig for os

For at blive klogere på hvad du synes om CA og vores mange medlemstilbud, så beder vi om din feedback i udvalgte kontaktpunkter. Det kan være efter du har ringet til CA, deltaget på et  kursus, været til samtale eller karriererådgivning.

"Vi vil gerne løbende udvikle os og sikre, at vi hele tiden skaber værdi for vores medlemmer, så derfor sætter vi stor pris på alt den feedback, vi modtager. Det giver os et rigtig godt indblik i, hvad du mener om vores produkter og service – og så kan vi hurtigt rette op, hvis der er noget, der halter – eller gøre mere af det, som fungerer godt", siger Christina Børve. 

Skriv til kundeambassadøren

Du er altid velkommen til at kontakt vores kundeambassadør Christina Børve. Du kan ringe på 3314 9045 eller skrive direkte til Christina på feedback@ca.dk, hvis du har noget på hjertet, der kan være med til at forbedre din oplevelse med CA.

Du er også velkommen til at dele din oplevelse af CA og vores services på Trustpilot.dk.


Hvorfor er CA på Trustpilot?

Trustpilot er en uafhængig brugeranmeldelsesservice, hvor kunder kan anmelde virksomheder med 1-5 stjerner på trustpilot.dk.

CA er på Trustpilot, fordi vores kunder også deler deres oplevelser af CA dér. CA har i skrivende stund mere end 300 anmeldelser på Trustpilot. Langt de fleste er 5-stjernede, men ind imellem får vi også anmeldelser med færre stjerner.  Nogle virksomheder frygter Trustpilot-anmeldelser eller mener, at de er useriøse. Sådan opfatter vi det ikke i CA, fortæller Christina Børve.

”Vi ser Trustpilot som endnu en kanal, som giver kunderne en ekstra mulighed for at fortælle om deres oplevelser – og hvor potentielle kunder har mulighed for at få et indblik i andres oplevelser med CA. Vi tager alle anmeldelser dybt seriøst, og undersøger altid, om der er anledning til at gøre tingene bedre”, siger Christina Børve.

Skriv om din oplevelse med CA på Trustpilot.dk.