swipegesture

Få professionel karriererådgivning

Med CA's karriererådgivere kan du gratis få professionel karriererådgivning, job- og karrierecoaching, der hjælper dig med at nå dine mål – både professionelt og personligt.

CA’s karriererådgivning / karrierecoaching tager udgangspunkt i dine udfordringer og behov. Karriererådgivning handler nemlig om at hjælpe dig et skridt videre i dit arbejdsliv.

Et møde med en karriererådgiver eller -coach kan blandt andet hjælpe dig med at lægge en plan for din karriereudvikling eller guide dig gennem din jobsøgningsperiode. Men jobrådgivning kan også handle om din trivsel på arbejdspladsen.

Se vores karriererådgivere

Hvis du har taget en gratis personprofil hos CA og efterfølgende gerne vil have sparring på resultaterne, kan du også bestille en sparringsamtale. 

Edit Buttons

Vil du gerne videre, men har behov for sparring?

Kan du svare ja til et eller flere af følgende spørgsmål? Så kan det være en god ide at booke tid hos en karrierecoach fra CA. Det er nemlig eksempler på nogle af de udfordringer, som CA's karriererådgivning dagligt giver medlemmerne sparring på:

  • Ønsker du et nyt job? 
  • Eller vil du videreudvikle dig i dit nuværende? 
  • Er du i tvivl om dine kompetencer eller usikker på din personprofil, og hvilke typer job der passer til dig?
  • Ønsker du hjælp til din jobsøgningsstrategi?
  • Oplever du problemer i samarbejdet med dine kollegaer? 
  • Har du svært ved at få job, fritid og familieliv til at hænge sammen?
  • Eller mangler du indsigt i typiske personlige reaktionsmønstre som leder?

Det er bare eksempler på nogle af de udfordringer, som CA's karriererådgivere og certificerede coaches dagligt giver medlemmerne sparring på. 

Vil du gerne kende dig selv bedre?

Et godt afsæt for en karriererådgivning om fx, hvad der motiverer og demotiverer dig, eller hvordan dit samspil er med kolleger og chef, får du ved at tage afsæt i en personprofilanalyse. 

Læs mere

Vil du gerne have feedback på dit CV og din ansøgning?

Vores karriererådgivere kan give dig personlig feedback på dit CV og din ansøgning, som er tilpasset netop din situation og kontekst. Vi anbefaler, at du forbereder dig inden mødet ved at bruge vores online værktøjer, skabeloner og e-bøger:

Afprøv Instant Feedback

Hent skabelon CV og ansøgning

Hent e-bog Skriv dig til jobsamtalen