The European Law Student's Association (ELSA) - Odense

ELSA Odense er en non-profit organisation, som tilbyder sine medlemmer, at supplere jura uddannelsen med faglige og sociale arrangementer. De faglige arrangementer giver indblik i livet som praktiserende advokat gennem foredrag om forskellige juridiske fagområder, samt besøg på advokatkontorer og institutioner.

ELSA Odense er den eneste forening på jurauddannelsen, som har en international vinkel. Vi giver vores medlemmer muligheder for at besøge andre retskulturer i verden, da vi ønsker at fremme den studerendes kendskab til international jura. De sociale arrangementer er med til at styrke det sociale sammenhold på tværs af årgangene, hvor vi afholder vores vinsmagning, som giver medlemmerne bred mulighed for at skabe relationer til hinanden.

ELSA Odense arbejder dagligt på at videreudvikle foreningen, hvor vi fokuserer på at udnytte hinandens talenter og erfaringer, mens vi deler vores viden med hinanden. Hvis dette tiltaler dig, har du som medlem muligheden for at deltage i denne proces. Der er løbende brug for directors, som bistår hver enkelt bestyrelsesmedlems opgaver og skaber resultater. Medlemmerne har også muligheden for at stille op til bestyrelsen til vores årlige generalforsamling. Der bliver yderligere tilbudt de aktive medlemmer at deltage i internationale konferencer, kongresser og generalforsamlinger på vegne af ELSA Danmark.

 

Kontakt

ELSA Odense  
Campusvej 55
5230 Odense M

Formand: Sibel Kilic Ocalan 

Mail: secgen.odense@dk.elsa.org