Events der bringer dig tættere på virksomhederne

CA afholder løbende events, hvor jobsøgende og virksomheder kan komme i dialog og få et bedre indtryk af hinanden. Fx egentlige virksomhedspræsentationer eller vores Company Days.

Company Days

Kom til Company Day i CA og mød spændende virksomheder, der alle har ledige stillinger med, som du kan søge. Company Days er mini-messer, hvor du på stande og virksomhedspræsentationer kan møde en 4-8 virksomheder, både i Gentofte og Aarhus:

Speeddate

Mød på kort tid et antal potentielle arbejdsgivere og få sat ansigt på virksomhederne som arbejdsplads. Kombineres oftest med fx virksomhedspræsentationer.
 

Virksomhedspræsentation

En virksomhedspræsentation er en unik mulighed for at høre om virksomhedernes kultur, værdier og muligheder. Typisk ved at virksomhedsrepræsentanter holder en række indlæg om virksomhedens og arbejdsopgaverne og derefter netværker og mingler med de fremmødte. Hvad enten du er ledig, studerende eller erfaren inden for ”business”-området, er CA det naturlige sted netværke til nye professionelle muligheder og relationer.

Kommende virksomhedspræsentationer

 

Følg med i CA's mange aktiviteter på både LinkedIn og Facebook.

Her får du overblik over alle CA's kommende arrangementer.

Rúni og Dina fik job på Company Day

En snak med direktør Jesper Just på Company Day endte med job til både Dina Hsu og Rúni Mortensen. Et godt førstehåndsindtryk banede vejen til samtalen, så de begge fik job i it-virksomheden Procon Solution.  

Masse-speeddating med succes

Mundlæderet var smurt og elevatortalen forberedt godt og grundigt, da 125 ledige mødte 6 virksomheder til Company Day.

Rekrutteringsprocessen bliver vendt på hovedet, og dét giver pote.