Få indflydelse: Stil op til valg

Mange andre a-kasser styres af fagforeninger, men i CA vælger medlemmerne selv ledelsen.

Repræsentantskabet er den øverste myndighed i CA. 13 ud af 26 medlemmer er på valg i 2018. Stil op og bliv en af de 13 nye repræsentanter. Som repræsentant er du valgt for 4 år ad gangen.

I repræsentantskabet kan du:

  • Være med til at lægge linjen for CA’s strategi og udvikling
  • Vælge CA’s bestyrelse eller selv blive valgt til bestyrelsen
  • Få løbende orientering om CA’s udvikling
  • Få adgang til et spændende netværk i erhvervslivet

Repræsentantskabet (RP) mødes som regel to gange om året, typisk en lørdag. Der kan desuden være aktiviteter i forskellige RP-udvalg, men tidsforbruget er relativt begrænset.

Stil op til valget

Meld dig som kandidat til valget fra den 1. oktober 2017 ved at klikke på linket og udfylde formularen. Sidste frist for tilmelding som kandidat er 31. januar 2018. Derefter kan der stemmes fra den 1. marts til den 31. marts kl. 15.00.

Opstilling som kandidat til valget >

Der manglede nogen som mig i repræsentantskabet

Jeg stillede op til repræsentantskabsvalget i 2016, fordi der ikke rigtig var nogen i repræsentantskabet, som passede på min egen profil -  nemlig de studerende og de helt nyuddannede”, siger Rikke Sørensen, der er Commercial graduate i Dansk Supermarked Group.

”Jeg synes, det er vigtigt med et repræsentantskab, som repræsenterer alle medlemmerne, både ledige, selvstændige, chefer og medarbejdere -  og også gerne nogen, der dækker de forskellige faglige områder godt af”.  

Rikke Sørensen blev valgt ind i repræsentantskabet i 2016 – og da repræsentantskabets 35 medlemmer efterfølgende skulle vælge en bestyrelse, blev hun også valgt som suppleant til bestyrelsen.

I CA’s bestyrelse bliver suppleanterne inddraget i bestyrelsesarbejdet på lige fod med bestyrelselsmedlemmerne, og det har givet Rikke mange gode erfaringer.  

”Det har givet mig mulighed for at arbejde strategisk og få nogle erfaringer med bestyrelsesarbejde, som jeg også kan bruge i andre sammenhænge”, siger Rikke. 

Bestyrelsen mødes med repræsentantskabet et par gange om året på workshops om forskellige emner.

”Det er bare fedt, at folk er så engagerede og har fingeren på pulsen. Når vi mødes med repræsentantskabet, får vi altid både friske øjne og gode input til bestyrelsens udspil”, siger Rikke Sørensen.