Få mere overskud med mindfulness og mentaltræning

Træffer du beslutninger uden at have tid til at tænke dig om? Myldrer tankerne, og har du svært ved at holde fokus? Vil du gerne være mere bevidst om de valg, du træffer?

Få  første kapitel af bestselleren "Sluk emhætten", og få en række simple teknikker til at træne din hjerne med dokumenteret effekt.

Udfyld og indsend formularen, så får du adgang til linket, hvor du kan downloade første kapitel af "Sluk emhætten".

Når du bestiller første kapitel af "Sluk emhætten", accepterer du samtidig at blive kontaktet af CA.

Bestil de første 47 sider af "Sluk emhætten"

**Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

(*) Ja tak, jeg accepterer samtidig at CA sender mig e-mails med inspiration om karriere og studie-/arbejdsliv, invitationer til events og konkurrencer samt tilbud og rabatter fra CA og CA's samarbejdspartnere.

Decorative

Kapitel 1 - Indhold

Decorative

Om forfatterne

DecorativeRikke Østergaard er underviser og ekspert i menneskelig adfærd og medidations påvirkning af sindet.

DecorativeUlrich Kirk er hjerneforsker, ph.d. i neuroscience og ekspert inden for hjerne- mæssige ændringer som følge af mentaltræning.