Find din medarbejder på Company Day - Det gør Nestlé og mange andre

På Company Day i CA Gentofte var 120 ledige medlemmer kommet for at tale med 7 virksomheder, som alle havde ledige job med. Virksomhederne lavede virksomhedspræsentationer, og der blev talt job- og karrieremuligheder på de forskellige stande – og i flere tilfælde fandt virksomhederne de rette kandidater til de ledige job.

Nestlé fandt skarp kandidat på Company Day

”Vi deltog i Company Day, for at møde kandidater ad nogle andre kanaler end universiteterne, og fordi man får en bedre fornemmelse af folk, når man står ansigt til ansigt. Vi mødte mange gode kandidater med nogle års erfaring eller mere. Vi har allerede ansat den første til vores IT-afdeling, og jeg har flere andre i baghovedet til kommende jobåbninger i Nestlé. Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder at deltage i Company Day, og vi kommer gerne selv igen”.

Mona Monrad Hald, Nordic HR Business Partner i Nestlé Danmark A/S


Presidents Institute fik øget kendskab – og en ny medarbejder

”Vi var positivt overvældet over interessen til vores virksomhedspræsentation og på vores stand på Company Day i CA a-kasse. Vi havde lidt regnet med, at de fleste først og fremmest ville tale med de kendte virksomheder som Nestlé, Procter & Gamble og Trustpilot, men vi fik talt med mange kandidater. Vi valgte også efterfølgende en af dem til det salgsjob, vi havde med. Vi havde en god oplevelse, som vi gerne vil gentage”.

Thorsten Andersen, Senior Manager i Presidents Institute


Mange relevante kandidater gav udbytte til Firebrand på Company Day

”På Company Day var der en jævn strøm af mennesker på standen, og langt de fleste var folk, der godt kunne bruges i vores sammenhæng.  Vi har fået mange stærke profiler i vores kandidatbase via Company Day – og flere har allerede fået job hos de IT-virksomheder, som vi rekrutterer for. Så vi har fået godt udbytte af at være med og stiller 100 % gerne op igen til Company Days”.

Frank Højgaard, adm. direktør i Firebrand Academy


Bedre succesrater for Procter & Gamble

"Når vi har været på karriere-events på uddannelsesstederne, møder vi måske 100 studerende, men kun én passer på det, vi efterspørger. På Company Day er det måske 7 ud af 10, som vi gerne vil have en ansøgning fra. Dels fordi mange af CA’s medlemmer har en relevant profil, dels fordi alle de, der kommer til Company Day, er jobsøgende. Vi har efterfølgende fået mange stærke ansøgninger, så vi har fået en stor succesrate på Company Day”.

Nicolai Kristiansen, Country Leader i Procter & Gamble i Danmark


Læs mere om CA's Company Days

Company Day

Kom til Company Day og mød relevante kandidater face-to-face. Det er gratis og effektivt.

Ring til os på 3314 9045 eller skriv på rekruttering@ca.dk.

Mona Monrad Hald, Nordic HR Business Partner i Nestlé Danmark A/S.

Thorsten Andersen, Senior Manager i Presidents Institute.

Frank Højgaard, adm. direktør i Firebrand Academy.

Nicolai Kristiansen, Country Leader i Procter & Gamble i Danmark.