Flügger group

Flügger group A/S beskæftiger globalt set cirka 1.500 medarbejdere, som hver dag arbejder for at levere dét, der ligger i vores DNA - at udvikle produkter og løsninger, der hjælper vores kunder til at levere et godt og holdbart resultat så effektivt som muligt.

Parat til en farverig karriere i Flügger group?

Når du arbejder for Flügger group, er du med til at sætte kulør på rigtig mange menneskers projekter og skabe glæde over fornyelse og farver, om det er i byrummet eller hjemme i privaten.

Du vil også få et stort internt netværk bestående af cirka 1.500 kolleger. Dine kolleger vil arbejde i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Kina og Island, så der er rig mulighed for at gøre god brug af hinanden på tværs af funktioner og landegrænser.

At arbejde i Flügger group A/S

Flügger group er en jordnær og uformel arbejdsplads, hvor ambitionerne er høje – både i forhold til vores produkter, men også i forhold til det, vi hver især bringer til bordet som medarbejdere.

Det er vigtigt for os, at du som medarbejder kontinuerligt udvikler dig og det, du kan. Vores medarbejdere udgør kernen i Flügger group og er afgørende for vores succes. Vi forventer derfor, at du er i stand til ikke kun at spotte muligheder, men også at handle på dem.

På Company Day kan du netværke og tale jobmuligheder med Louise Mertins - Change & Dgitalisation Manager, Catharina Mortensen - Senior HR Business Partner og Signe Sembach - HR Consultant. 

Rúni og Dina fik job på Company Day

En snak med direktør Jesper Just på Company Day endte med job til både Dina Hsu og Rúni Mortensen. Et godt førstehåndsindtryk banede vejen til samtalen, så de begge fik job i it-virksomheden Procon Solution.