Fra drøm til virkelighed - gode støttemuligheder i Innovationsfonden til iværksættere

Af John Brøndum Pedersen, karriererådgiver i CA 

Optimismen er ved at sidde løst derude, så sidder du til gengæld og brænder inde med en god idé, skulle du måske i stedet brænde for den og søge samarbejde og midler til at realisere den.

Innovationsfonden har et par rigtig gode muligheder for projektstøtte til gode idéer, som ellers let kan komme til at leve et langt og ensomt liv på bunden af en smårodet skrivebordsskuffe - Både hvis du et nyuddannet (Innofounder) eller en SMV med en god idé (InnoBooster).

Er du ved at afslutte eller har du færdiggjort en videregående uddannelse inden for de seneste 12 måneder, kan du med Innofounder få:

- En personlig mentor, som vil følge dig og dit team igennem hele forløbet
- Workshop-forløb om relevante emner med både danske og internationalle eksperter
- Adgang til kontor- og mødefaciliteter
- Et månedligt stipendium på 15.000 kr. i op til 12 måneder
- Et særligt tilskud på 35.000 kr., som du kan købe rådgivning, udstyr og materialer for

Innofounder kan søges 2 gange om året. Tjek ansøgningsfristen for ordningen her.

 

Innoboosterordningen kører fortsat med løbende ansøgning og de har udvidet støttemulighederne, så her er der virkelig noget at hente for den gode idé.

InnoBooster investerer mellem 50.000 kr. og 5 mio. kr. i nyskabende produkt- eller procesorienterede projekter med et stærkt forretningsmæssigt potentiale. 

Programmet rummer stor fleksibilitet og der kan opnås støtte til blandt andet kontraktforskning og udstyr, til ansættelser af personer med specialkompetencer og til uddannelse af en nøglemedarbejder. 
InnoBooster kan investere i forløb på op til tre års varighed.

Ingen grund til at tøve - held og lykke!!