GetAhead.dk

Vi kan ikke garantere dig dit næste drømmejob. Men vi kan garantere, at dine chancer øges væsentligt, hvis du går med i getAhead.dk

getAhead.dk er et erhvervsnetværk med en afdeling for aktivt jobsøgende med min. 5 års relevant erhvervserfaring og primært med en uddannelse som civiløkonom: HA, HD, cand.merc. ol.

Det fungerer som en virtuel konsulentvirksomhed, der gratis formidler personaleressourcer til virksomheder. I netværket skal vi altså skaffe job til hinanden. Det foregår ved, at vi ringer til en masse virksomheder, booker møder og besøger dem, hvor vi præsenterer dem for konceptet, og formidler kontakt til ledige kandidater i netværket.

Du er ikke alene

Du er del af et stærkt team. Du kan se det som en meget smartere måde at søge uopfordret på. I stedet for selv at kontakte virksomheder på egne vegne får du 20-25 konsulenter til at sælge dig og kommer derved meget bredere ud.

Kom foran med getAhead.dk

Det koster 500 kr. at være med i netværket. Pengene går til driftsomkostninger og er et engangsbeløb. Endvidere forpligter du dig til at arbejde minimum 10 timer om ugen med jobsøgning for netværket - primært på at ringe til virksomheder men også med alt det bagvedliggende/praktiske, som hører med, når man driver virksomhed.

Læs mere på getAhead.dk

Vi glæder os til at se dig.

Netværket har tidligere fungeret med succes og skaffet mange i arbejde. Se presseomtale på getahead.dk under "Om getAhead".