Graduateprogrammer - Materialesamling

På denne side finder du alt det materiale, der indgår i kursusforløbet.

Gennem forløbet får du viden om, hvad et graduateprogram er, hvilke krav der typisk stilles til kandidater, hvordan en typisk ansøgningsproces ser ud og hvad du kan gøre, for at forberede dig.

Kursusforløbet vil give dig et unikt indblik i, hvad det vil sige at være graduate og hvad du kan møde i en ansøgningsproces til et graduateprogram.

Kursusforløbet består af tre dele:

 

Først ser du videoerne derhjemme og gennemgår CA's e-bog om Graduateprogrammer (PDF). 

Du skal se en video med generel information om graduateprogrammer. Derudover er der videoer med to forskellige virksomheder, som fortæller om deres graduateprogram, og to videoer med graduates, som fortæller om deres oplevelse. 

Du skal herefter udfylde en logisk test, som danner basis for én af øvelserne på workshoppen. En logisk test indgår typisk som et led i rekrutteringsprocessen til et graduateprogram. Ved at udfylde testen kan du opnå indsigt i, hvordan en logisk test er opbygget samt hvilke typer af opgaver, sådan en test typisk består af. 

Vi sender dig et link til testen 5 dage før workshoppen. For at kunne deltage i workshoppen, skal testen være udfyldt to dage før workshoppen. Du skal afsætte 30-40 min. i løbet af de tre dage til at udfylde testen under rolige forhold, hvor du ikke bliver forstyrret.

Dernæst deltager du i en workshop, hvor du prøver kræfter med de forskellige typer af øvelser, du kan møde til assessment centres. Det gør du sammen med CA’s karriererådgiver og de andre deltagere. Workshoppen er altså en unik mulighed for at prøve dig selv af i situationer og øvelser, som du højst sandsynligt vil møde i ansøgningsprocessen til et graduateforløb.

Er du ikke tilmeldt en workshop?  Find næstkommende workshop i vores kursusoversigt.