Headhunterportal - Find den headhunter, der matcher dig

Medlemsrabat på HeadhunterportalTusindvis af jobs bliver hvert år behandlet af Headhuntere, og kun ganske få af disse bliver offentliggjort. Derfor er det så vigtigt, at være på headhunterens radar.

Men det er svært at få et overblik over, hvilke headhuntere der arbejder inden for netop den branche og det niveau som du befinder dig på.

Overblik over Headhunterbranchen

Nu kan du få overblikket med Headhunterportal.com. På portalen er hele den danske rekrutterings/headhunterbranche indekseret, så du som kandidat kan få et overblik på 30 sek. over hvilke headhuntere der matcher netop DIN profil.

Samtidig bliver du også eksponeret over for ”dine” headhuntere og øger sandsynligheden for at komme på deres radar.

Medlemsrabat til CA-medlemmer

Som CA-medlem får du en stor medlemsrabat. Prisen er normalt 599 kr. for oprettelse + 50 kr. om måneden i abonnement. Men som medlem af CA, får du denne nye service for 199 kr. incl. de første 3 måneders abonnement. Du sparer 550 kr.  af prisen. 

 Vi kan ikke garantere dig, at du får ønskejobbet gennem den nye service (selvom vi gerne ville) men vi kan garantere, at du øger sandsynligheden for at din profil bliver set af de rigtige headhuntere.

Klik ind på https://ca.headhunterportal.com og opret en profil med CA-rabat.

Fra boliger til headhuntere

Bag det nye koncept står Tim Jensen, der er tidligere partner og CEO i Boliga.dk. Efter at have brugt næste 10 år på at skabe gennemsigtighed i Boligmarkedet, har han nu kastet sig over at gøre det samme i Rekrutterings/Headhunter branchen.