Hvad er stress?

Få gode råd om at spotte stress, komme væk fra kollapset i den røde zone og holde sig til flowet i den grønne zone.

Læs om de mest almindelige fysiske, adfærdsmæssige og følelsesmæssige stresssymptomer.

Bliv klogere på stresstrappens fire faser fra flow til belastning, overbelastning og kollaps.

Læs også Andreas Klinke Johansens beretning om hans stressforløb og sammenbrud: "If you’re going through hell, keep going – sikke noget Bullshit."

Læs det i 1. kapitel af stress-selvhjælpsbogen "Rigtige mænd går også i sort", som er skrevet af erhvervspsykolog Majken Matzau og ernæringsekspert Umahro Cadogan.

Download hele kapitel 1: Hvad er stress?

Her kan du kan læse mere om bogen og Majken Matzau


Få mere inspiration og gode råd på CA's temaside om stresshåndtering >

MUS-bog-forsideFå flere redskaber til at gå fra stress til ro, så det er dig der styrer stressen - og ikke omvendt.

Bestil CA's e-bog og bliv klogere på stress

**Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

(*) Ja tak, jeg accepterer samtidig at CA sender mig e-mails med inspiration om karriere og studie-/arbejdsliv, invitationer til events og konkurrencer samt tilbud og rabatter fra CA og CA's samarbejdspartnere.