Hvor finder du studiejobbet?

Der er mange steder, du kan holde øje med, når du vil finde dit næste job - hvad enten du leder efter et studiejob, en praktikplads eller et frivilligt arbejde.

Nedenfor har vi samlet nogle forskellige links til jobportaler mv., hvor der bliver opslået stillinger, som måske kan være relevante for dig. Derudover kan du med fordel også holde øje med mere branche-specifikke sider, hvor virksomheder ofte søger efter studentermedhjælpere og praktikanter inden for bestemte fag-områder.

Husk at bruge dit netværk!

Du har sikkert hørt det før - men det kan ikke siges for tit: Brug dit netværk! Mange job - for fuldtidsansatte såvel som studentermedhjælpere - bliver besat gennem nogen, der kender nogen, der....

Så husk at holde dig opdateret om, hvad der sker i dit netværk. Er der fx en af dine studiekammerater, som skal et semester til udlandet eller får et nyt studiejob? For det kan betyde, at et andet studiejob bliver ledigt til dig.
Lige så vigtigt er, at du holder dit netværk opdateret om, hvad der sker for dig. Fortæl, at du leder efter et fedt studiejob, en spændende praktikplads osv. - de fleste vil være mere end glade for at kunne hjælpe, hvis de kan.

 

Studiejobs/Vikarer

Jobportaler

Graduate Programs – Internships

Frivilligt arbejde