If Skadeforsikring

If er Nordens førende forsikringsselskab med 3,7 millioner kunder i de nordiske lande og Baltikum. If forsikrer alt det, som er værdifuldt her i livet. Mennesker, dyr, hjem, biler og meget mere. Vi hjælper også virksomheder med at forsikre sig, så forretningen kan køre videre, selv om der sker en skade.

Vi arbejder hele tiden på at sikre, at vores kunder er korrekt forsikret, så de har den rigtige dæknong og kan føle sig trygge ved, at de får den hjælp, de har brug for, hvis noget skulle ske. Vi stræber efter at være modige, nysgerrige og forandringsparate, så vi hele tiden optimerer og gør alle processer så enkle som muligt. Alt dette sker takket være vores 6.800 dygtige medarbejdere. 

Mangfoldighed og muligheder

I If arbejder vi på at være de bedste i alt, hvad vi gør. Både når det gælder vores kunders opfattelse af os, og når det gælder om at være en attraktiv arbejdsplads med stor mangfoldighed og muligheder. 

Hos os er der højt til loftet, og vi samarbejder og hjælper hinanden med at lykkes hver eneste dag. Vi har en uformel kultur med masser af humor og højt engagement.

Vil du arbejde sammen med os? Se mere om de forskellige områder, vi arbejder indenfor her.

Rúni og Dina fik job på Company Day

En snak med direktør Jesper Just på Company Day endte med job til både Dina Hsu og Rúni Mortensen. Et godt førstehåndsindtryk banede vejen til samtalen, så de begge fik job i it-virksomheden Procon Solution.