Jacques D - Statskundskab

Jacques D er en studenterforening på Institut for Statskundskab og har eksisteret siden 1984. Til dagligt bruges Caféen Jacques D som platform for sociale, faglige og politiske arrangementer for de studerende samt ansatte på studiet.

Jacques D ønsker at sikre et aktivt og mangfoldigt studiemiljø, ligesom de ønsker at opretholde foreningens traditioner, hvilket sker i samarbejde med en række frivillige kræfter, via øvrige foreninger og ved kommunikation med studieledelsen. Foreningen arrangerer hvert år en række politiske debatter, studieture, festlige begivenheder, filmaftener, fodboldarrangementer mv. Har du en god idé til nye initiativer i Jacques D, eller vil du etablere en forening eller et udvalg under Jacques D, kan du møde op på de månedlige cafémøder, der er åbne for alle statskundskabere.

CA og Jacques D har samarbejdet siden 2012 og søger at skabe den bedste synergi for begges medlemmer, der får det bedste af begge verdener, som er værktøjer til at styrke sin professionelle og personlige profil.

Læs mere om Jacques D her: www.jacquesd.dk

Kontakt

Jacques D
Københavns Universitet
Øster Farimagsgade 5
1353 København K
Lokale: 8.01.17

Formand: Pernille Bjørnskov

E-mail: pbjornskov@gmail.com