Jobsøgning via Sociale Medier - Materialesamling

På denne side finder du alt det materiale, der indgår i kursusforløbet.

Velkommen til forløbet om jobsøgning via sociale medier. 

I dette forløb får du styr på de enkelte sociale mediers muligheder, og hvordan de kan være med til at understøtte din faglige profil og din jobsøgning.  

Forløbet giver dig mulighed for at optimere din tilstedeværelse på de sociale medier. Hvad enten du er nybegynder eller garvet bruger af alle sociale platforme, kan du løfte din tilstedeværelse ved at arbejde bevidst med den strategi, som bedst tjener dit formål. 

Vi går fra jobsøgende til jobtiltrækkende.

Kursusforløbet består af tre hoveddele

  • Først læser du materialet derhjemme med generel information om de forskellige platforme. Gør dig overvejelser om din målgruppe og hvad du ønsker at kommunikere til dem.
     
  • Dernæst går du i gang med at planlægge dine nye tiltag på de sociale medier også derhjemme, hvor du forbereder dig til workshoppen. Du sætter den nye viden i spil ift. en konkret branche/faglighed, du gerne vil skabe interesse omkring. Du kan bruge materialet undervejs til inspiration. Senest 3 hverdage før workshoppen besvarer du spørgsmålene i en kort quiz, og så er du klar til workshoppen.
  • Dernæst deltager du i en workshop, hvor du arbejder konkret med dit materiale. Det gør du sammen med CA’s karriererådgiver og de andre deltagere. Workshoppen bliver en vekselvirkning mellem dialog, øvelser og fokuseret arbejde med dit eget materiale.
     
  • Som en del af workshoppen udarbejdes en plan for det fortsatte arbejde med brugen af sociale medier i tiden efter. 
  • Du inviteres til at dele dine refleksioner og resultater i en lukket LinkedIn-gruppe med andre deltagere fra workshoppen.

Materiale til forberedelse af workshop

Er du klar til workshoppen?

Når du har gennemgået alt materialet og forberedt dig bedst muligt, skal du senest 3 hverdage før workshoppen tage en quiz (følg linket nedenfor), så du er helt klar til workshoppen.

Er du ikke tilmeldt en workshop? Her kan du tilmelde dig 'Jobsøgning via Sociale Medier'