Karriere- og kompetenceafklaring - Materialesamling

På denne side finder du alt det materiale, der indgår i videokurset.

Dette kursus gør dig i stand til at blive mere afklaret i forhold til, hvad du kan og hvad du vil således, at du kan optimere dit karrierevalg og målrette din jobsøgning. 

  • Først ser du videoerne med viden og værktøjer, som bidrager til din afklaring.
  • Undervejs og efterfølgende bruger du Arbejdsbogen og sætter din nye viden i spil ift. din egen afklaring af hvad du kan og hvad du vil. 
  • Herefter kan du vælge at arbejde videre på egen hånd eller tilmelde dig en workshop.

Forventet tidsforbrug:

Videoerne i sig selv tager 30 min plus refleksioner undervejs. Dertil skal du forvente at bruge minimum et par timer på arbejdsbogen.

Materialet:

Arbejdsbog

 

Hvis du også deltager i en workshop:

Tilmelding til en workshop foregår via linket i højre side.

På workshoppen bygger vi videre på videokurset. Derfor er det vigtigt, at du har set alle videoer og arbejdet med opgaverne i arbejdsbogen, så både du og de andre deltagere får mest muligt ud af samarbejdet på workshoppen.

Du får feedback og nye ord på dine kompetencer fra de andre deltagere, nye perspektiver på hvad du drives af og trives med samt metoder til at arbejde videre i processen. Når workshoppen er forbi, har du taget stilling til hvad du har brug for at arbejde yderligere med, en plan for hvad dine næste skridt skal være og hvem der evt. kan hjælpe dig.

Huskeliste til workshoppen:

  • Computer
  • Arbejdsbog med noter – herunder mindst 2 succeshistorier
  • Gerne dit CV 

Praktisk information:

På workshoppen vil være kaffe, te, vand og sandwich.