Klarede mig bedre til jobsamtalerne

Eva Skovbjerg har taget en HA efter at have været ude på arbejdsmarkedet nogle år, for at få lidt teoretisk baggrund. Straks efter uddannelsen tog hun fat i CA, da hun blev ledig i februar 2012.

"Jeg havde brug for noget kompetenceafklaring i forhold til, hvad jeg egentlig kunne tilbyde en arbejdsgiver med min nye uddannelse - udover det jeg kunne i forvejen", siger Eva Skovbjerg.

Fik styr på nye kompetencer

Tilfældigvis blev hun booket til en karriererådgivning et par dage før hun skulle til 1. samtale med LEGO.

"Jeg var egentlig lidt overrasket over, at jeg blev indkaldt til samtale, for det var måske ikke den stilling, jeg lige havde tænkt, at jeg havde den største mulighed for at få. Men karriererådgiveren hjalp mig, så jeg fik en mere positiv tilgang til samtalen. Hun hjalp mig også med at få styr på, hvordan mine nye kompetencer matchede med jobbet", siger Eva Skovbjerg

Gav troen på at kunne

Efter 2 samtaler fik hun tilbudt jobbet hos LEGO.

"Tak for de gode tips og sparring – det har helt sikkert medvirket til, at jeg klarede mig bedre til jobsamtalerne og troede på, at jeg kunne :o)”, slutter Eva Skovbjerg.


Læs mere om CA's karriererådgivning.

Flere medlemshistorier

Vil du læse flere eksempler på, hvordan CA's karriererådgivere har hjulpet medlemmerne, så klik her for overblik over Medlemshistorier.

Decorative