Kom med i akademikerkampagnen

Af Ole Strand, kommunikationskonsulent, CA

Som led i en målrettet Akademikerkampagne, besøger virksomhedskonsulenter 9.000 små og mellemstore virksomheder (SMV´er) i hele landet, for at skabe spændende jobåbninger for akademikere.

Bliv en del af akademikerbasen, så du kan blive matchet med de gode job.

Akademikerbasen er udviklet i et samarbejde mellem AC, Akademikerkampagnen, og de akademiske a-kasser. Akademikerbasen er åben for alle jobsøgende akademikere og er uafhængig af kommercielle interesser.

Styrket akademikerkampagne

Akademikerkampagnens virksomhedskonsulenter landet over besøger årligt tusindvis af små og mellemstore virksomheder (SMV´er). Gennem besøgene skabes spændende jobåbninger for akademikere, der vil bidrage til vækst og viden i Danmarks SMV´er.

Erfaringer fra de tidligere kampagner viser, at akademikere, der ansættes hos SMV’er, får et job med spændende opgaver, udviklingsmuligheder og en arbejdsdag med stor indflydelse på vækst, strategi og planlægning. Der er derfor et stort potentiale for dig som akademiker i en af de mange spændende SMV´er, der tænker i vækst og udvikling.

Akademikerkampagnen skaber jobåbninger

Mange mindre virksomheder er endnu ikke klar over de kompetencer, akademikere kan byde ind med, når der skal skabes vækst eller løses udviklingsprojekter. Det fortæller Akademikerkampagnens konsulenter virksomhederne, når vi besøger dem. På den måde skaber Akademikerkampagnen nye og spændende jobåbninger til akademikere landet over.

Opret din profil på Akademikerbasen og bliv kontaktet direkte

Hvis du vil høre fra Akademikerkampagnen, når der er et job, der matcher dig, skal du hurtigst muligt oprette din profil på Akademikerbasen.dk.

Du vil høre fra kampagnesekretariatet eller én af samarbejdspartnerne (a-kasser, jobcentre, karrierecentre eller andre aktører), når der er en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer – og hvor du kan være det perfekte match til virksomheden. Det er naturligvis fortsat helt op til dig, om du vil søge på de tilsendte stillingsopslag.

Læg din profil på Akademikerbasen