Kom til European Blockchain Convention i København – få 40 % rabat med CA

København er vært for European Blockchain Convention mandag den 20. maj 2019 i Den Sorte Diamant. Konferencen samler 500 brancheledere, danske og EU-politikere, centralbanker, advokater, investorer og IT-udviklere fra Danmark og resten af Europa. 

Gå ikke glip af chancen for at:   

  • opleve internationale anerkendte talere, der repræsenterer institutioner så som Nationalbanken, Bank of England, IBM, PwC, World Economic Forum, Den Schweiziske Nationalbank, EU Blockchain Observatory, ING, IOTA og Mærsk.
  • etablere relationer og udveksle ideer på tværs af erhvervssektorer, blockchain-branchen og den digitale økonomi i Danmark og Europa ved at være blandt top branche- og institutionelle aktører under et eksklusivt netværksmiljø.

European Blockchain Convention (EBC) i København forventes at blive en af de mest anerkendte og værdiskabende blockchain-konferencer i Europa, hvilket vil være med til gøre Danmark til et førende europæisk blockchain-innovationsland.

Som medlem af CA får du 25 % rabat på billetter ved at benytte koden CAEBC19. Vær opmærksom på, at koden udløber den 17. maj.

 Læs mere om arrangement og tilmelding