Medlemsfordel på privatforsikringer hos Gjensidige Forsikring

Tegn privatforsikring: bil, indbo, hus, ulykke mv. med gode dækninger til attraktive priser i samarbejde med Gjensidige Forsikring

Et dedikeret CA-forsikringsteam hos Gjensidige står klar til at give dig høj service, hurtig skadebehandling og kompetent rådgivning - og selvfølgelig konkurrencedygtige priser. Få et uforpligtende tjek af dine forsikringer og se, om du kan få dem billigere og/eller bedre.

Gjensidige tilbyder forsikringer til hele familien: Indbo, hus, bil, ulykke, rejse mv. Se mere om Gjensidiges forsikringer. Læs også gode råd om skader og forebyggelse i Forsikringshjørnet.

OBS: Er du studerende, så vær opmærksom på at en egentlig "studieforsikring" ikke indgår som en del af produktpaletten fra Gjensidige. Læs i stedet mere om CA Studieforsikring.

Knap: Få et forsikringstjek

Om Gjensidige

Gjensidige er blandt Skandinaviens fire største skadeforsikringsselskaber og børsnoteret i Oslo. Gjensidige er det 5. største forsikringsselskab i Danmark med ca. 500 medarbejdere. Service og kvalitet er nøgleord for Gjensidige, der målrettet arbejder efter at have de mest tilfredse kunder i branchen.

Der gælder særlige indtegningsregler for kunder, der er noteret i Experian (tidligere RKI) eller andet debitorregister eller kunder, der er i restance i andet selskab, konkurs eller under konkursbehandling.

Få et forsikringstjek

Få et uforpligtende tjek af dine forsikringer og se, om du kan få dem billigere og/eller bedre.

Knap: Få et forsikringstjek

Hvad er det værste ved at få indbrud?

Indbrud? Gjensidige Forsikring dækker

Hver dag bliver der begået 87 indbrud i private hjem i Danmark. Men hvad er egentlig det værste ved at blive offer for indbrudstyvens uanmeldte besøg? Og hvad kan man gøre for at forhindre indbrud?

Kontakt Gjensidige's CA-team

For Gjensidige-kunder, der ønsker at anmelde en skade eller har spørgsmål:

Tel: 
70 20 33 70
Mail: 
Åbningstid  
Man-Tors:
8.30-18.00
Fre:
8.30-16.00