Medlemshistorier om CA's karriererådgivning

Hver dag får CA-medlemmer sparring, coaching og gode råd hos CA's karriererådgivere. Både ledige og medlemmer i job. Vi har som inspiration samlet en række historier, hvor medlemmerne fortæller, hvad de har brugt CA's karriererådgivere til.

Decorative

CA har rykket mig

Da Tina Bech-Mikkelsen var i job fik hun faglig inspiration på CA's gå hjem-møder. Da hun var ledig i en periode, hjalp karriererådgivningen med støtte til samtaler og jobsøgning. Det rykkede og gav selvindsigt.

Decorative

CA udvikler mine kompetencer

Mikkel Kofod Madsen bruger CA's karriererådgivere til at skærpe jobsøgningen og løfte motivationen. Samtidig bruger han CA's kurser i fx præsentationsteknik og Excel til også at udvikle kompetencerne.

Decorative

Tilbage på ledersporet med CA

Da Jeanett Borsdal-Hansen ville skifte job, brugte hun CA’s karriererådgivning hele vejen til det nye lederjob hos Novo Nordisk.

Decorative

Josefine fik boostet jobsøgningen

Når jobbene er få, er det op ad bakke at være ledig på Fyn. Men en mental rusketur fra en af CA’s karriererådgivere og en virksomhedspraktik gav mod på mere, og endte med et fast job efter otte måneder.

Decorative

Min karriererådgiver var guld værd for mig

Marie Uhlig havde mistet kampgejsten som ledig, men et møde med en karrierekonsulent blev et vendepunkt.

Decorative

CA's karrierekonsulenter var med fra fritstilling til nyt job

Da Gunnar Kappel blev fritstillet, tog han med det samme fat i CA’s karrierekonsulenter. Deres hjælp var uvurderlig, og en god støtte til han fik nyt job i KMD.

Decorative

Fik selvtilliden i orden med CA

Karriererådgivning i CA gav Anne Bruun et boost og hjalp hende med karriereskift til HR-job.

Decorative

CA dækker alt det, jeg ønsker mig af en a-kasse

CA’s karriererådgivning og kurser hjalp Charlotte Illemann til et nyt job. Hun fik også værktøjer til personlig udvikling, som hun trækker på i jobbet i dag. Og hun fik et jobsøgningsnetværk, der blev et stærkt karrierenetværk, da alle kom i arbejde. Derfor kan andre a-kasser ikke lokke. 

Decorative

Et klap på skulderen og et skub i den rigtige retning

Torben Nørskov Jensen fik sparring, inden han sagde jobbet op, og da han blev ledig. Superpositiv og konstruktiv sparring på et niveau, der passede perfekt.

Decorative

Klarede mig bedre til jobsamtalerne

Inden den afgørende jobsamtale fik Eva Skovbjerg sparring hos en karriererådgiver hos CA. Det gav en mere positiv tilgang til samtalen og Eva fik styr på, hvordan hendes kompetencer matchede med jobbet, hvilket var med til at redde jobbet hos LEGO i land.

Decorative

Uden CA sad jeg ikke her

Carsten Buhr Langelykke fik udelukkende sit nye job, fordi han tog en personlighedstest hos CA, og fik et ordentligt skub i den rigtige retning med gode råd og vejledning om jobsøgning og kurser fra en af CA's karriererådgivere.

Decorative

CA hjalp mig hurtigt tilbage i job

Da Julie Thorsen blev ledig, frygtede hun, hvad der ventede. Men CA gjorde al frygt og fordomme til skamme - med brug af både kurser, generel sparring, netværk med andre og meget mere.

Decorative

CA gjorde en verden til forskel for mig

Merete Mølgaard Jensen tog fat i en af CA's karriererådgivere, mens hun stadig var i opsigelsesperioden. Hun var kørt sur i jobsøgningen, men fik glæden tilbage og modet til jobsøgning igen. Plus gode indspark til at lave ansøgning og CV om, så Merete pludselig kom til samtaler.

Decorative

Peptalk og løntip inden samtalen

Christina Thorndal har brugt CA's kurser og karriererådgivning meget i sin jobsøgning - ved de to sidste jobs har hun fået rådgivning og tips om lønforhandling forud for jobsamtalerne. Det gav en masse god sparring og et fornuftigt udfald ved lønforhandlingen.

Decorative

CV-samtalen blev en åbenbaring

Som ledig skal man inden for de første 3 uger til en CV-samtale i a-kassen. Den lediges CV skal tjekkes og dagpengereglerne skal gennemgås. Men i CA er en CV-samtale meget mere end det. Det oplevede Olga Antonova-Saygina, da hun som nyuddannet ledig kom til CV-samtale.

Decorative

Karriererådgivning gav et boost

Sussie Clausen har brugt CA’s karriererådgivning, mens hun var i et job. En personprofil analyse og en sparring med en af CA’s karriererådgivere satte ord på hendes styrker og udfordringer. Det gav hende meget mere selvtillid og det ekstra boost til at kunne tage det næste skridt til at søge og få et job med mere ledelsesansvar.


Læs mere om CA's karriererådgivning: Nå dine mål med karriererådgivning >