Medlemsrabat på kurser og coaching

CA+ har indgået samarbejde med en række kursusudbydere i Danmark, der tilbyder medlemmerne af CA+ at deltage på deres åbne kurser og/eller virksomhedstilpassede forløb med rabat. Du kan læse mere detaljeret om hver udbyder nedenfor.

Sådan får du rabat

Ved kontakt til samarbejdspartneren og tilmelding til et kursus skal du oplyse "CA" og dit medlemsnummer for at få rabatten.
Dit medlemsnummer fremgår af oversigten fra BetalingsService. Du kan også få det oplyst ved at sende en mail til ca@ca.dk med dit navn og adresse eller kigge under "Mine kontaktinfo" mens du er logget ind på ca.dk.

CA+ er udelukkende formidler af muligheden for rabat. Al kommunikation, tilmelding og betaling foregår direkte mellem det enkelte medlem og kursusudbyderen.

ARTIKULATION

ARTIKULATION udbyder åbne kurser og 1:1 rådgivning inden for kommunikation, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft.

Som medlem af CA+ får du følgende rabatter:

Bliv hørt (heldagskursus): - 20%
1:1 rådgivning SPEAKERCOACHING: - 20%
Online kurser: - 25%
 

VIRKSOMHEDSKURSER  - 20%
Skræddersyede kurser indenfor kommunikation, præsentationsteknik og samarbejde:

  • 2 dage for max 12 deltagere
  • 1 dag for max 8 deltagere
  • ½ dags kursus for max 6 deltagere

 

Copenhagen Coaching Center

Copenhagen Coaching Center (CCC) har ekspertise inden for  ledelse og coaching.

Teamet udgøres af profiler med forskellige akademiske baggrunde, alle med praktisk erfaring i ledelse og coaching. CCC udbyder en række uddannelser indenfor coaching og ledelse samt yder ledelsessparring og coaching, som medlemmer af CA+ kan få rabat på.

Master of Business Coaching - 20% i rabat
Med en Master of Business Coaching får du en af landets bedste coachinguddannelser, hvor du både kan foretage traditionelle coachingsamtaler og den filosofiske samtale. Uddannelsen er akkrediteret igennem EMCC.

Læs mere og tilmeld dig uddannelsen.

Procesleder-uddannelsen - 20% i rabat
Uddannelsen henvender sig til ledere og konsulenter, som har ansvar for, leder og håndterer forandringer og processer i organisationen, internt som eksternt.

Læs om uddannelsen og tilmeld dig.

Coaching - 10% i rabat
Du kan få rabat på sparring og coaching. Både som enkelt sessioner og klippekort.

Læs mere om coaching

 

Digital Works

Digital Works har siden 2010 hjulpet deres kunder med at skabe solide digitale resultater. Som medlem af CA+ kan du få 10% rabat på deres Master Class i B2B digital marketing.

Læs mere om Master Class i B2B digital marketing
 

Kursusfabrikken

Kursusfabrikken tilbyder både dagskurser, skræddersyede forløb og 6 ugers jobrettede uddannelser til ledige. (Sidstnævnte søges typisk gennem dit Jobcenter)

De tilbyder medlemmer af CA+ 25% rabat på kurser og skræddersyede virksomhedsforløb. 

Se Kursusfabrikkens kursusoversigt
Se +Kurser med Kursusfabrikken til medlemspriser
 

Peak Consulting Group

CA+ samarbejder med Peak Consulting Group om forskellige projektlederuddannelser og - kurser, som du kan deltage på til medlempris. Se hvilke vi har til særlige medlemspriser som +Kurser .

Derudover har Peak andre kurser og muligheder for kompetenceudvikling inden for projekt- , program- og porteføljeledelse. Medlemmerne af CA+ kan få 20% rabat på uddannelser og kurser, som ikke findes i vores portefølje af +Kurser.

Få 20% rabat på uddannelser inden for fx:

  • Change Management
  • Half Double
  • Porteføljestyring og PMO

Se Peaks kursusoversigt
Se +Kurser som vi tilbyder sammen med Peak til medlemspris

Bemærk: Rabattten gælder ikke Leading SAFe® og e-learning.
 

Sapiens Performance

Sapiens Performance tilbyder uddannelse og udviklingsforløb til enkeltpersoner og grupper. Fokus er på ledelse af mennesker og selvledelse – herunder fremme af præstationer og trivsel samt håndtering af pres og stress – baseret på:

  • Psykologisk indsigt
  • Mental træning og teknikker
  • Verbal og nonverbal kommunikation
  • Coaching og andre ledelsestilgange

Som medlem af CA+ kan du få 20% rabat på alle åbne kurser.

Se samlet kursusoversigt
 

Onlinekurser.dk

Få GRATIS onlinekurser i Excel, Word, Powerpoint og Outlook på grundlæggende og videregående niveau. Og i Adobe-programmerne Photoshop, InDesign mv.

Læs mere om Gratis IT-kurser online >