swipegesture

CA's karriererådgivere

Anne-Mette Ærenlund
CA Gentofte
LinkedIn

Anne-Mette har en lang karriere inden for HR, bl.a. som Personalechef og HR Partner, i flere store private virksomheder. Hun har solid ballast i arbejdet med organisationsudvikling, strategi, trivsel, medarbejder- og lederudvikling samt rekruttering på alle niveauer. 

Derudover har Anne-Mette haft selvstændig virksomhed som ekstern HR Partner og stress coaching.

Anne-Mette tager altid udgangspunkt i det enkelte individ og hvor medlemmet er i deres karriere og livet generelt.

Katalin Kónya
CA Gentofte
LinkedIn

NB - er ikke tilgængelig for booking pt.

Katalin er certificeret i Goal Mapping og har en solid erfaring inden for udvikling af mennesker og målsætning.

Hun er verdensmester i kickboksning og bruger sin erfaringer som elitesportsudøver til at hjælpe CA´s medlemmer med at sætte mål, holde motivationen og nå målene.

Katalin underviser i Goal Mapping på engelsk og holder individuelle karriererådgivninger på ungarsk, engelsk og dansk.

Hun er oprindeligt fra Ungarn. I CA har hun derfor særlig fokus at hjælpe vore internationale medlemmer med at komme ind på det danske arbejdsmarked. 

Christian Kauman
CA Gentofte
LinkedIn

Christian har solid erfaring fra rekruttering, ledelse, kursusafholdelse og karriererådgivning, fra Telecom, Virksomhedsrådgivning, It og Konsulent branchen. Her har Christian beskæftiget sig med ledelse, medarbejderudvikling, salg, rekruttering, undervisning og karriererrådgivning.

I CA har Christian særlig  fokus på rådgivning, sparring, og kompetenceafklaring. Særligt i forbindelse formidlingen af kompetencer i jobsøgningen.  

Lars Chr. Andersen
CA Aarhus
LinkedIn

Lars har en Cand.merc. i strategi og ledelse og har solid erfaring fra detailbranchen i både stabsfunktioner og på butiksniveau. Lars har særlig fokus på rådgivning, coaching samt undervisning. Tilgangen til emnerne tager meget udgangspunkt i at man er i en salgssituation. Fokuserer meget på at formidle konstruktive tankemønstre, god salgsteknik og konkrete værktøjer. Så vidt muligt bruges eksempler fra deltagernes egen verden.

Dorthe Kingo Søndergaard
CA Gentofte
LinkedIn

Dorthe har solid erfaring fra HR med rekruttering, coaching, personlig udvikling samt rådgivning og undervisning.

Har desuden flere coach uddannelser og er NLP uddannet.

Dorthe har fokus på rekruttering og HR generelt, hun har særligt fokus på individuel coaching, rådgivning og sparring på karrierevalg gennem kompetenceafklaring og samtale træning samt personlig udvikling og egen profil.

Laura Meisner
CA Aalborg
LinkedIn

Laura har flere års erfaring med udvikling af mennesker og tydeliggørelse af deres kompetencer i jobsøgningsprocessen og har erfaringer med det gode match mellem virksomhed og jobsøger.

En særlig kompetence er, at hun møder folk i øjenhøjde og tilpasser den enkelte samtale efter individets behov og fokuserer på kompetenceafklaring, forbedring af CV og brug af digitale medier i ansøgningsprocessen.

Laura bidrager til at afholde forskellige arrangementer.

Gitte Schoppe
CA Aarhus
LinkedIn

NB - er ikke tilgængelig for booking pt.

Gitte har mange års erfaring med udvikling af ledere og medarbejderes personlige kompetencer.

Hun arbejder med udvikling af karriereforløb, kompetenceafklaring, coaching, stress og mindfulness.

Gitte har et særligt fokus på menneskets forandring og den handling, det kræver at flytte sig. 

Mikael Ravnkilde Møller
CA Gentofte
Linkedin

Mikael er specialiseret inden for rekruttering, strategisk karriereplanlægning og ledersparring med afsæt i ledelses- og konsulenterfaring fra teknologi- og vidensbaserede virksomheder.

I CA har Mikael særligt fokus på sparring og rådgivning i forbindelse med kompetenceafklaring, jobsøgningsplan, selvledelse, forretningsforståelse og formidling af kompetencer og værdiskabelse.

 

Greete Eluri
CA Aarhus
LinkedIn

NB - er ikke tilgængelig for booking pt.

Greete har opbygget erfaring med karrierevejledning, siden hun skiftede karriere for at arbejde med sin passion for mennesker. Hun har en del erfaring med at arrangere jobsøgningsevents.

Greete møder folk i øjenhøjde og tilpasser altid den enkelte samtale efter individets behov. Hun fokuserer på mindset, motivation og på at finde de rigtige værktøjer til det enkelte medlem. Greete er meget erfaren bruger af Linkedin og netværk.

Greete hører til kontoret i Aarhus, hvor hun bidrager til at afholde CV- og rådighedssamtale samt forskellige arrangementer.

Susanne Bruhn
CA Gentofte
LinkedIn

Susanne har en solid erfaring fra rekrutteringsbranchen, hvor det unikke match mellem kandidater og stilling er succeskriteriet.

Hun har fokus på behovsanalyse, rekruttering og HR generelt, hun har særlig fokus på individuel coaching og rådgivning om karrierevalg gennem kompetenceafklaring og samtaletræning, samt personlig udvikling og personprofiler.  

Joy Ahlström
CA Gentofte
LinkedIn

Joy har mange års erhvervserfaring fra det offentlige samt a-kasse verdenen. Til dagligt arbejder Joy med rådighedsmøder, sparring, undervisning, facilitering og personprofiler m.m.

Hun er uddannet coach, stress coach og mindfulness practitioner. Hun kører individuelle forløb med sparring, rådgivning og/eller kompetenceafklaring med udgangspunkt i medlemmernes behov.

 

Tina Pontoppidan
CA Aarhus
LinkedIn

Tina har fokus på coaching, karriereplanlægning og kompetenceafklaring for medlemmer udfra deres behov, eksempelvis inden jobsamtalen.

Derudover yder Tina sparring og inspiration, der hjælper medlemmer med at udforme et godt og fængende ansøgningsmateriale.

John Brøndum
CA Gentofte
LinkedIn

John har en solid baggrund inden for udvikling af mennesker og kreative processer, samt en bred projektleder-erfaring.

I CA har John særligt fokus på den personlige karriereudvikling og trækker på sin mangeårige erfaring med coaching og mentoring.

Troels Seerup
CA Kolding
LinkedIn

Med baggrund i virksomhedsledelse, strategiudvikling og HR i det private erhvervsliv, fokuserer Troels i sin rådgivning på at afdække muligheder, for at finde eller genfinde motivation, afdække netværk og afklare dine kompetencer og mål.

Troels arbejder med klar kommunikation og yder rådgivning vedr. rekruttering, udviklingssamtaler mv. 

Jette Eliassen
CA Aarhus
Jette på LinkedIn 

Jette har en solid baggrund indenfor salg, eksport, ledelse og rekruttering, bl.a. salg af software/digitale løsninger til nogle af de største grossister i Skandinavien og Holland, har givet en god erfaring indenfor projektarbejde, undervisning og strategi i arbejdet med kunder i udlandet.

Som selvstændig rekrutteringskonsulent og jobkonsulent har Jette oparbejdet et stort netværk og kendskab til mange forskellige brancher og jobfunktioner, både indenfor det private og offentlige arbejdsmarked.

Jette møder andre med nysgerrighed, interesse og motivation. Hun ser muligheder og nye vinkler i forhold til jobsøgning og kompetenceafklaring og laver sparring på at skabe/bruge netværk, søge uopfordret og lave fængende ansøgningsmateriale.

Jette Blok
CA Gentofte
LinkedIn

NB - er ikke tilgængelig for booking pt.

Jette har bl.a. haft en karriere inden for HR, som HR direktør, HR manager & Rekrutteringskonsulent. Hun har solid ballast i arbejdet med mennesker og karriererådgivning; trivsel og udvikling samt rekruttering på alle niveauer.

Ydermere er Jette statsautoriseret ejendomsmægler, har arbejdet i IT branchen & været og blomsterbinder og har i dag også selvstændig virksomhed som teamcoach, psykoterapeut og stresscoach.

Du kan bruge Jette bredt til sparring til dit næste job – og hun møder dig lige der, hvor du er.