Personanalyse og logisk test

Som medlem af CA kan du gratis få en personprofil- og intelligensanalyse. Vi bruger analyseværktøjerne PTP (People Test Person) og PTL (People Test Logik) fra People Test System.

People Test System er en dansk virksomhed som gennem mere end 20 år har arbejdet med udvikling af test- og analyseværktøjer til det danske og skandinaviske marked. People Test Person er en veldokumenteret personanalyse, som afdækker 12 overordnede karaktertræk og i alt 36 underliggende egenskaber.

People Test Logik er en nuanceret og grundig kombinationsanalyse, der genererer en intelligenskvotient, og desuden giver informationer om testpersonens
problemløsningsevne og -strategi.

PTP og PTL giver dig:

  • Indsigt i hvad der driver dig
  • Større forståelse for din måde at samarbejde på
  • Inspiration til personlig udvikling
  • Argumenter og læring til din jobsøgning

PTP og PTL anvendes i dag i i et bredt udsnit af danske erhvervsvirksomheder bl.a. i forbindelse med rekruttering, assessment center, leder- og teamudvikling. Som udgangspunkt får du lavet både en PTP og en PTL.

Sådan får du en PTP og en PTL:

  1. Send en mail til ca@ca.dk. Skriv et par ord om, hvad du ønsker at bruge profilen til og blive klogere på samt på hvilke af vores kontorer, at du ønsker mødet skal afholdes. Oplys fødselsdato samt et telefonnummer, vi kan træffe dig på.
  2. CA kontakter dig for aftale af et mødetidspunkt.
  3. CA mailer link til udfyldelse af profilen.
  4. Senest en uge inden mødedato udfylder du profilen.
  5. En karriererådgiver gennemgår profilerne med dig ved et personligt møde af 1 times varighed.

Du kan højest få udarbejdet en ny personprofil hos CA hvert andet år.

Prøv en test

Prøv et udsnit af PTS' anerkendte karrieretest og få indsigt i, hvad der driver dig, og hvad der skal til at realisere dit fulde potentiale.

Personprofil med leder feedback

CA tilbyder personlig sparring om din lederstil med udgangspunkt i testværktøjerne People Test Person og People Test Logic.

PTP er en veldokumenteret personanalyse, som afdækker 12 overordnede karaktertræk og i alt 36 underliggende egenskaber.