Ser dit foto på CV eller LinkedIn professionelt ud?

Få  et nyt foto til dit CV og/eller din LinkedIn profil – og tilmed for ”en billig penge”.

Sted og fremgangsmåde

Der er som regel foto-sessions i CA Gentofte en gang om måneden – typisk en mandag i forbindelse med at vi i CA afholder jobcafé.

Der afholdes også foto-sessions i resten af landet på vores kontorer i Aalborg, Aarhus, Kolding og Odense - blot med længere mellemrum.

Du og fotografen gennemgår de pre-views, der er blevet taget (på computer), og du vælger selv det billede du helst vil have. Derefter efterbehandler fotografen billedet og sender det elektronisk til dig  i løbet af en uges tid.

Fotograferingen foregår i CA's egne lokaler.

Fotograf 

Billederne vil blive taget af fotograf Oscar Haumann fra OscarHaumannPhotography

Pris

Billederne er i Sort/hvid eller farve (du bestemmer), og du kan få dit nye professionelle billede for kun 150 kr. pr. person. Du kan betale kontant ved at have lige penge med, eller betale via Mobile Pay ifm. selve fotograferingen.

Tilmelding:

Tjek de kommende foto-sessions

I hvert tidsrum er der plads til foto af 6 personer, som bliver fotograferet i rækkefølge efter nærmere aftale på stedet..   

Godt råd

Der er 10 minutter at blive fotograferet i, så kom forberedt i god tid - så du har tid til at sætte hår og være skarp i tøjet.


Er det en god idé at have foto på sit CV?

Det er en god ide, forudsat at fotoet kan tåle brug i forretningssammenhæng. Desuden skal man være opmærksom på, at fotoet ikke ødelægger layoutet og helhedsindtrykket i CV’et.

Agata Mathiasen, 
HR Consultant,
Foss

Før man sætter et billede af sig selv på sit CV skal man have overvejet, hvad det er man gerne vil signalere. Det må gerne være professionelt og skarpt. Et feriebillede er nok ikke passende i en jobsøgningssituation.

Carsten Søgaard, 
HR direktør,
Region Syddanmark

Ja, det er en god idé med foto. Det virker mere personligt og giver et godt førstehåndsindtryk. Men vælg et andet billede end det, veninden tog af dig, da I var på ferie :-)

Lisbeth Kirk, 
Director, HR Business Partners & Development,
Chr.Hansen A/S

 

Kilde: Akademikernes Jobbank