Tilbage på ledersporet med CA

Da Jeanett Borsdal-Hansen ville skifte job, brugte hun CA’s karriererådgivning hele vejen til det nye lederjob hos Novo Nordisk: Med afklaring, strategi, CV-makeover, samtaletræning og gode tips til lønforhandlingen.

Jeanett Borsdal-Hansen har haft 8 gode år i 3 forskellige jobs (hvoraf to som mellemleder) i medicinalvirksomheden H. Lundbeck. Men en organisationsændring skar hendes afdeling ned fra 7 til 3 medarbejdere og måske flere hen ad vejen. Det fik Jeanett Borsdal-Hansen til at overveje sin fremtid i virksomheden.

”Jeg har været rigtig glad for min tid i Lundbeck, men fremtiden pegede mere i retning af en specialistrolle og mindre ledelse. Og det var jeg ikke sikker på, at jeg ville”, siger Jeanett Borsdal-Hansen.

Karriererådgiver hjalp gennem hele processen

Jeanett Borsdal-Hansen havde tilfældigt læst i CA’s nyhedsbrev, at folk i job også kunne bruge CA’s karrieretilbud, og bookede derfor en karriererådgiver.

”Vi fik en lang snak om mine prioriteter om jobindhold, og hvordan det skulle balancere med et familieliv med to små børn. Jeg blev helt sikker på, at jeg gerne ville fortsætte ad ledervejen, og vi lagde en plan for det næste halve år, så jobsøgningen kunne passes ind med job og familie”, siger Jeanett Borsdal-Hansen.

Den første karriererådgivning blev til flere. I alt 3 samtaler med karriererådgiver Mikael Møller over 4 måneder. Jeanett havde ikke søgt job i mange år, så hendes første udkast til et CV fik en kærlig hånd og en make-over i samarbejde med karriererådgiveren. Også Jeanetts LinkedIn- profil blev skrevet igennem, så den i højere grad afspejlede hendes lederkompetencer.

På sporet efter lederjobbet

Jeanett nåede kun at søge tre jobs. Hun kom til anden-samtaler på dem alle og endte med at få nyt job som leder for QA Raw and CPM hos Novo Nordisk. Hun forklarer den store gennemslagskraft i ansøgningen med 100 % målrettethed.

”Jeg har søgt meget målrettet efter jobs, der passer til mine kompetencer og den jobsøgningsstrategi, vi havde lagt. Sammen med Mikael havde vi fundet den røde tråd fra mine tidligere job og til de nye job, jeg søgte, og den gjorde jeg meget ud af at få med i ansøgningen. En ting er, at du selv kan se den røde tråd, men det afgørende er jo, at den, der læser ansøgningen, også kan se det”, siger Jeanett Borsdal-Hansen.

Inden Jeanett skulle til samtaler hos de forskellige virksomheder, havde hun også fået gode tips og tricks til samtale og til lønforhandling fra Mikael Møller.

”Den gode vejledning og feedback i CA har helt sikkert været med til, at jeg nu kan fortsætte leder-vejen hos Novo Nordisk, ligesom jeg gerne ville det. Jeg har fået ærlig feedback og er blevet guidet på en måde, som gav rigtig god mening for mig”, slutter Jeanett Borsdal-Hansen.


Læs mere om CA's karriererådgivning: Nå dine mål med karriererådgivning >

Decorative

"Den gode vejledning og feedback i CA har helt sikkert været med til, at jeg nu kan fortsætte leder-vejen hos Novo Nordisk"

Jeanette Borsdal-Hansen

Du kan også bruge CA

CA er både a-kasse og karrierepartner. Vi hjælper selvfølgelig vores ledige med dagpenge og hjælp til jobsøgning, men alle medlemmer kan benytte CA’s karriere- og medlemstilbud.

Flere medlemshistorier

Vil du læse flere eksempler på, hvordan CA's karriererådgivere har hjulpet medlemmerne, så klik her for overblik over Medlemshistorier.