Virksomhedernes historier

CA hjælper dagligt virksomheder med at få kontakt til spændende profiler, der kan besætte ledige stillinger. Vi har samlet nogle af deres tilbagemeldinger og historier.

5 stjerner fra Trustpilot

”Når vi tager på Company Day, tager vi de jobs med, der passer til målgruppen. På Company Day sidste år fandt vi 3 nye talenter til vores team på Company Day, og vi har store forhåbninger om minimum at ansætte 3 og endda flere igen i år. Så 5 stjerner til CA for at lave Company Day”

Kristian Zakarias, HR-chef for Norden i Trustpilot.

Godt match på Company Day

"Når vi har været på karriere-events på uddannelsesstederne, møder vi måske 100 studerende, men kun én passer på det vi efterspørger … På Company Day er det måske 7 ud af 10, som vi gerne vil have en ansøgning fra”,

Nicolai Kristiansen, Country Leader i Procter & Gamble i Danmark.

 

Jesper går CA-vejen, når han ansætter

Skal din virksomhed snart ansætte? Så gør som Jesper Just fra ProCon Solution, der har fundet 3 ud af 17 medarbejdere via CA's CV-bank og CA's Company Day.  Det er supereffektivt og koster ikke en krone.

DKT fik kandidat på et sølvfad via CA's CV-database

DKT fandt deres nye medarbejder Marianne Stingsted via match i CA Jobindex - gratis. Hun var en af tre kanditater, CA foreslog til jobbet.