Virksomhedernes historier

CA hjælper dagligt virksomheder med at få kontakt til spændende profiler, der kan besætte ledige stillinger. Vi har samlet nogle af deres tilbagemeldinger og historier.

5 stjerner fra Trustpilot

”Når vi tager på Company Day, tager vi de jobs med, der passer til målgruppen. På Company Day sidste år fandt vi 3 nye talenter til vores team på Company Day, og vi har store forhåbninger om minimum at ansætte 3 og endda flere igen i år. Så 5 stjerner til CA for at lave Company Day”

Kristian Zakarias, HR-chef for Norden i Trustpilot.

Godt match på Company Day

"Når vi har været på karriere-events på uddannelsesstederne, møder vi måske 100 studerende, men kun én passer på det vi efterspørger … På Company Day er det måske 7 ud af 10, som vi gerne vil have en ansøgning fra”,

Nicolai Kristiansen, Country Leader i Procter & Gamble i Danmark.

 

DKT fik kandidat på et sølvfad via CA's CV-database

DKT fandt deres nye medarbejder Marianne Stingsted via match i CA Jobindex - gratis. Hun var en af tre kanditater, CA foreslog til jobbet.

Jesper går CA-vejen, når han ansætter

Skal din virksomhed snart ansætte? Så gør som Jesper Just fra ProCon Solution, der har fundet 3 ud af 17 medarbejdere via CA's CV-bank og CA's Company Day.  Det er supereffektivt og koster ikke en krone.

CA matchede Ida og Manova

”CA sendte stillingsopslag ud med det samme, og vi fik lynhurtigt svar fra de interesserede. Det var meget  effektivt og gnidningsfrit at bruge CA’s CV-bank, og vi fandt en kandidat, der skilte sig ud og klart matchede den profil, vi ønskede."

Annette Meding, kontakt- og projektchef i Manova

Skoda skød genvej med CA

Da Skoda Danmark skulle have ny salgs- og marketingsassistent, droppede de at slå stillingen op, og fandt hende i stedet i CA's CV-bank.