Vigtig info til apple-brugere: Hvis du har installeret den nyeste opdatering til styresystemet IOS, kan du pt. ikke logge ind på vores selvbetjening eller tilmelde dig arrangementer som medlem. Vi arbejder på at løse problemerne hurtigst muligt og beklager enhver ulejlighed dette måtte medføre.

Important info for all apple users: If you have installed the latest update to IOS on your current device you will not be able to log in to the self service section or to sign up for events as a member. We're working on solving the issue as quickly as possible and we apologize for any inconvenience.

Virksomhedsdatabaser: Find virksomhederne nemt

Som medlem af CA har du to muligheder for at søge information om virksomheder. Bisnode er et velkendt søgeværktøj og Lasso X er et af de nyere redskaber på markedet, der kombinerer virksomhedsregnskaber med ny dynamisk information om virksomheder og nøglepersoner. Læs om begge og log ind via nedenstående links.

Bisnode

I databasen kan du finde de virksomheder, der passer til din jobprofil. Du kan fx søge på virksomheder ud fra geografisk placering, region, størrelse, eksport, branche og økonomi. Det gør processen med at finde nye mulige arbejdsgivere effektiv.

Lasso X

Med Lasso X kan du spare tid og få de rette data til at træffe de rigtige beslutninger. Find nøgletal og vigtige nyheder om virksomheden og nøglepersoner.