Virksomhedsevents

Mød de rekrutteringsansvarlige og kom tættere på virksomhederne.

CA afholder løbende virksomhedsevents, hvor du kan networke med de rekrutteringsansvarlige, møde din kommende arbejdsgiver, og få indblik i forskellige virksomheders rekrutteringsprocesser.

CA afholder blandt andet Company Days, Graduate Days og Business Pitches.

Company Days

Ved at deltage på Company Day kan du møde 4-8 spændende virksomheder, der alle har ledige stillinger med, som du kan søge. Company Days er mini-karrieremesser bestående af virksomhedspræsentationer og stande. Vi afholder forskellige former for Company Days, herunder Internship Days og branchedage.

Her kan du læse mere om Company Days

Bureaudage

Drømmer du om en karriere i bureaubranchen? På CA’s bureaudage får du indblik i, hvad forskellige typer af bureauer laver, hvilke kandidater de søger, og hvilke karrieremuligheder der er i branchen. Deltag, og mød 4-5 succesfulde bureauer. 

Her kan du læse mere om Bureaudagene

Internship Dage

Går du og overvejer, om et praktikophold er noget for dig? Kom til CA Internship Day og mød rekrutteringsansvarlige fra 10-20 virksomheder, der alle har aktuelle ledige praktikstillinger med på dagen.

 Her kan du læse mere om Internship Days

Graduate Days

Er du nyuddannet eller kandidatstuderende? Deltag på CA’s Graduate Days, og mød 4-6 store virksomheder, som vil giver dig indblik i deres Graduate-programmer. Hør virksomhedernes præsentationer, stil dem spørgsmål under paneldebatten, og network med de rekrutteringsansvarlige på deres stande. 

Her kan du læse mere om Graduate Days

Business Pitches

Ved at deltage til vores Business Pitches, får du indblik i en virksomheds kultur, værdier og karrieremuligheder. Arrangementerne består af præsentationer og networking. 

Her kan du læse mere om Business Pitches
 

Få et overblik over CA's kommende virksomhedsevents

Følg med i CA's mange aktiviteter på både LinkedIn og Facebook.

Rúni og Dina fik job på Company Day

En snak med direktør Jesper Just på Company Day endte med job til både Dina Hsu og Rúni Mortensen. Et godt førstehåndsindtryk banede vejen til samtalen, så de begge fik job i it-virksomheden Procon Solution.  
 

Masse-speeddating med succes

Mundlæderet var smurt og elevatortalen forberedt godt og grundigt, da 125 ledige mødte 6 virksomheder til Company Day.

Rekrutteringsprocessen bliver vendt på hovedet, og dét giver pote.