A-kasse for studerende
- få et godt studieliv med CA som din studiepartner

Bliv gratis studiemedlem af CA og få flere fordele

Er du studerende skal du vælge CA som a-kasse. Som gratis studiemedlem i CA får du en masse fordele og er sikret dagpenge på minimum 13.815,- kr./md. lige efter studiet, hvis du har været medlem i minimum 1 år.

Hvad ved en a-kasse egentlig om et godt studieliv?

Rigtig meget! For med mere end 10.000 studiemedlemmer er CA en af de største organisationer for studerende i Danmark.
Vi hjælper dig til et godt studieliv, så du er klar til et godt arbejdsliv efter uddannelsen.
Derfor er CA en aktiv del af de lokale studiemiljøer på universiteter og andre videregående uddannelsesinstitutioner.
Vi laver events og rådgiver studerende. Og vi støtter studieforeninger til at skabe et godt studiemiljø, hvor vores lokale CA-Ambassadører kender dit studieliv indefra.

Vi står klar til at hjælpe dig gennem din studierejse, både når det gælder studietrivsel, en optimal eksamensperiode, og når du skal lande det fede studiejob.
Vi støtter dig under dit studie og bidrager til et så godt studieliv som muligt. Det er vores fornemmeste opgave!

Decorative
CA-Ambassadører

Studiestart 2021

Betingelser: Kampagnetilbuddet om et gavekort på 250 kr. ved indmeldelse som studiemedlem er aktiv i perioden 19/8 - 31/10-2021. Gavekortet er fra udbyderen sendentanke.dk og vil blive sendt pr. e-mail. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Bemærk: Du vil først modtage dit gavekort, når din tilmelding er blevet registreret i vores system.
Kampagnen gælder kun for studerende, som ikke har været medlem af CA de seneste 3 måneder.

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.Decorative

 

Decorative

CA studieforsikring

Tegn en billig studieforsikring, som du kan sammensætte ud fra dine behov og beholde helt indtil du er 30 år på studiepriser.

Decorative

Gratis studiekurser

Du kan fx blive bedre til Excel ved at deltage i CA's efterspurgte kurser for studerende - både online og offline.

Decorative

Høj medlemstilfredshed

Bliv gratis studiemedlem i en A-kasse, hvor tilfredsheden er i top og medlemsgruppen specialiseret indenfor erhvervslivet.

Se hvilke krav du skal opfylde for at blive gratis studiemedlem

Du skal være under 30 år, tage en uddannelse på min. 18 måneder med min. 90 ECTS-point, have bopæl og ophold i DK (også før studiestart) og tjene under 231.864,- kr. (inkl. SU) per år (2021-tal).

Læs mere om kravene for et gratis studiemedlemskab og muligheden for at blive kontingentfritaget, hvis du er over 30 her.

 

Særlige a-kasse regler for studerende

Hvis du har studiejob

Hvis du arbejder ved siden af studiet, skal du som studiemedlem være opmærksom på de muligheder og regler, der gælder i forhold til at kunne få dagpenge, når du afslutter studiet.

Hvis du snart er færdig med studiet

Når du afslutter din uddannelse, skal du være opmærksom på en række regler, så du undgår ubehagelige overraskelser. Husk, at din bachelor tæller som en særskilt uddannelse - også selvom du skal læse videre.

Hvis du er over 30

Lovgivningsmæssigt er der fastsat en række krav til at kunne blive gratis studiemedlem. Hvis du er 30 år eller ældre, gælder nogle skrappere krav. Kravene er ens i alle a-kasser.

 

 

Få 1 måneds ekstra dagpenge

I CA a-kasse vil vi gerne gøre alt, hvad vi kan, for at kickstarte din karriere efter endt studietid. Derfor tilbyder vi også, at du som studerende kan være gratis studiemedlem i CA a-kasse og derigennem gratis optjene anciennitet under dit studie. Helt konkret betyder det, at du som studiemedlem kan få dagpenge lige så snart du har færdiggjort dit studie – så længe du bare har været studiemedlem i mere end 1 år. Melder du dig først ind i en a-kasse efter endt studietid, har du én måneds karenstid, hvor du ikke kan få dagpenge.

Det betyder, at du kan få en måneds ekstra dagpenge. Som forsørger svarer det til 15.844,- kr./md., er du ikke forsørger til 13.815,- kr./md.  

 

Få mest for pengene efter tiden som gratis studiemedlem

Du har måske overvejet, hvad et medlemskab koster på den anden side af studielivet? Det behøver ikke at være dyrt at være sikret økonomisk og juridisk - ligesom det heller ikke behøver at være lig med kompromisser og dårlig service, når prisen er lav.

 

Hvorfor nøjes? Få Danmarks bedste a-kasse

Få de bedste tilbud i CA, a-kassen med tårnhøj medlemstilfredshed. Vi ligger i top på Trustpilot, og er blandt de a-kasser med den højeste medlemstilfredshed, hvilket vi bestræber os på at blive ved med at være.

 

Spar tusindvis af kroner

Som medlem i CA kan du tilkøbe CA+ efter studiet. Som studiemedlem er CA+ gratis og når du er færdiguddannet, koster det kun 55 kr./md. Løsningen er for dig, der primært har brug for a-kasse, faglig kompetenceudvikling til gode priser og juridisk hjælp i tilfælde af, at der skulle opstå problemer med din arbejdsgiver.

Læs mere om CA+ her

 

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.