Din situation

Vores medlemmer besøger ca.dk af mange forskellige årsager. Som henholdsvis studerende, nyuddannet, selvstændig, ledig, efterlønner eller lønmodtager har du forskellige behov og ønsker til din a-kasse og karrierepartner.

Her får du overblik over det vigtigste indhold i forhold til din situation.

Få mere med CA+

Med CA+ får du mere juridisk tryghed og faglig kompetenceudvikling.

Knap: Læs mere

Decorative

Studerende

CA’s gratis studiemedlemskab giver dig et lettere studieliv med mere tryghed og flere udviklingsmuligheder. Her får du overblik over vigtige deadlines og tilbud til dig.

Decorative

Nyuddannet

Kom godt i gang med din karriere, få hjælp til jobsøgning og større økonomisk tryghed. Her får du overblik over vigtige deadlines og relevante tilbud til dig. 

Decorative

Ledig eller jobsøgende

Er du ledig, i fare for at blive fyret, eller vil du bare gerne have et nyt job? Få overblik over, hvad du skal tænke på i forbindelse med et jobskifte og CA's mange tilbud til dig.

Decorative

Lønmodtager

Som lønmodtager kan du benytte CA's mange tilbud til at udvikle dig og din karriere og opnå en større økonomisk tryghed.

Decorative

Selvstændig

Er du selvstændig, freelancer eller iværksætter tilbyder CA dig en række tilbud, som du kan bruge til at udvikle dig og din virksomhed.

Decorative

Opsagt

Er du blevet opsagt, kan du få hjælp fra CA med det samme, selvom du måske har et langt opsigelsesvarsel med løn.

Decorative

Efterløn

Her kan du finde information om dine muligheder og rettigheder i forhold til efterløn. Fravalg af, overgang til og hvad du skal vide, mens du er på efterløn.

Decorative

Øvrige situationer

Her finder du indgange til særlige situationer, der vedrører dig, som fx skal på barsel, holde ferie, mens du er ledig eller ønsker et seniormedlemskab.

Få mere med CA+

Med CA+ får du mere juridisk tryghed og faglig kompetenceudvikling.

Knap: Læs mere